Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

O Ζόραν Γιολέφσκι είναι ο καινούργιος Σκοπιανός διαπραγματευτής.

Ο Σκοπιανός Πρεσβευτής στις ΗΠΑ Ζόραν Γιολέφσκι (Zoran Jolevski) είναι ο καινούργιος διαπραγματευτής στις συνομιλίες για την ονομασία. Υπενθυμίζω ότι ήταν αυτός ο οποίος που πρότεινε την αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου των Σκοπίων σε “Αεροδρόμιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου”, με το σκεπτικό ότι η κίνηση θα δημιουργούσε σύγχυση στην Αθήνα με αποτέλεσμα να καταληφθεί από πανικό και να δείξει πνεύμα διαλλακτικότητας στις συνομιλίες για το όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.