Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Ο Θεός (των Σλαβομακεδονιστών) έπλασε τους Μακεδονοειδείς, Μογγολοειδείς και Νεγροειδείς



Το βίντεο το ανέβασε το taxalia και το κανάλι είναι το κρατικό των Σκοπίων.!!!

Η επεξεργασία του βίντεο (μετάφραση και υπότιτλοι) είναι παραγωγή της ΕΤ3 και του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργιάδη ενώ η καταγραφή είναι από τη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100 και την εκπομπή "εδώ Μακεδονία" με τον δημοσιογράφο Αντώνη Οραηλογλου.H εκπομπή μεταδόθηκε την παρασκευή 23-1-2009, στις 15.00

Άραγε συμφωνούνε οι Σλαβομακεδόνες του ΟΤ και του ΜΑΚΙΒΕ με τους Σλαβομακεδονιστές του κρατικού καναλιού και με αυτούς που έφτιαξαν το βίντεο ?

Οι Ελληναράδες του Ιού και του ΣΥΡΙΖΑ τι λένε άραγε ? Δεν είδα από κρατική τηλεόραση ή από κρατικό φορέα να λέει τα φληναφλήματα που λένε οι Σκοπιανοί επίσημα.

Αντίθετα το μόνο που βλέπω είναι ότι Έλληνες (τύπου Ιού) να υπερασπίζουν με θέρμη τους Σκοπιανούς και την ταυτότητα τους η οποία όπως είδατε πλέον και οπτικά με τον πλέον φαιδρό τρόπο ότι είναι ρατσιστική χειρίστου είδους. Και δεν εννοώ τα Μακεδονοειδή κλπ αλλά ότι μιλάνε καθαρά για άσπρες φυλές και οι λοιποί. Αυτά είναι τα ναζιστικά πρότυπα του VMRO.

5 σχόλια:

  1. Το θέμα είναι βέβαια απολύτως σοβαρό, αλλά με αυτό το βίντεο έλιωσα στο γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλύση εγκεφάλου χωρίς όρια.!!!
    Οι Σκοπιανοί τα έχουν παίξει εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Prepei na to probaloume pantou, se ola ta blog se monimi basi alla kai se syrizaika site pou to paizoun anthropistika......

    Prepei na kseroun oi Europaioi ti theloun na baloun mesa....

    Episis, den mporeis na steileis e-mail ston amerikano prokseno tis Thessalonikis(otan bgei olokliro to video) kai na tou zitiseis sxolio? gia kanonistite me to taxalaia.....kai den leo tixaia se ayton...


    Y.G ti tha ginotan an meta apo kapoio show ton skopianon ston OASE(tsarknias) eixame metafrasmeno ayto to KRATIKO VIDEO gia na to deiksoume sta ipoloipa meli?


    Greekhoplite....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Greekhoplite είμαι πεπεισμένος ότι οι Αμερικανοί ξέρουν ποιοί είναι οι Σκοπιανοί. Σε ότι αφορά τον Αμερικάνο πρόξενο αλλά και τους Αμερικανούς πρέσβεις ως γνωρίζεις είναι πιόνια της Ραις και του Μπους. Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είπε πριν τα Χριστούγεννα ότι θα ξηλώσει όλους σχεδόν τους διπλωμάτες που διόρισε ο Μπους προκειμένου να αλλάξει η εικόνα των ΗΠΑ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε στην παρούσα φάση είναι να αναδείξουμε μεσω αυτών των βίντεο τον φυλετικό ρατσισμό των Σκοπιανών.

    Μακροπρόθεσμα θα περιμένουμε τα ανάλογα βήματα από την καινούργια κυβέρνηση των ΗΠΑ. Σου υπενθυμίζω το γράμμα που έστειλα στον Obama όταν εκλέχτηκε. Σχετικός σύνδεσμος εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Apla thelo na brethei kalesmenos se mia ekpompi p.x stin ET-3 kai na problithei to video, i na tou apostalei opos eipa oste na ton afisoume na ektethei mesa apo tin apantisi tou.....(i tin mi apantisi tou)

    Fisika perimeno me xara tin anaxorisi tou alla mexri tote mporoume na meiosoume tin 'epirroi' kai tin sobarotita...(na xasei se diplomatikous pontous)....

    Y.G poli kalo to ifos tis epistolis...na dineis simasia kai sta problimata tautotitas(prosboli gia tin akribeia) pou tha exoume apo endexomeni tetoia onomasia...giati den thelo na taytizomai me aytous ego otan tha leo sto eksoteriko oti eimai apo tin makedonia..Exoume anthropina dikaiomata kai emeis...


    Greekhoplite

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.