Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Αγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Γαυγάμηλα θα φτιάξει η Ελλάδα. Με αυτό της Αθήνας όμως τι γίνεται ?


Σύμφωνα με την Ναυτεμπορική η Ελληνίδα ΥΠΕΞ κ.Μπακογιάννη υποσχέθηκε ότι η χώρα μας θα συνδράμει το Ιράκ στην ανόρθωση των μουσείων της χώρας και στην ανέγερση αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Γαυγάμηλα.

Πολύ καλή κίνηση από την ΥΠΕΞ , αλλά όμως

αλήθεια τι γίνεται με το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου το οποίο είναι έτοιμο εδώ και 10 χρόνια (σχετική φωτογραφία) και ακόμα να τοποθετηθεί στην Αθήνα ?

2 σχόλια:

  1. Στα Γαυγάμηλα δεν έχουν "αριστερούς", "προοδευτικούς", και ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ να αντιδρούν στην ανέγερση αγάλματος του "σφαγέα των λαών"...Στην Αθήνα όμως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Ο Αλέξανδρος συνέχισε το έργο του πατέρα του σε ότι αφορά την ενότητα των Ελληνων και την αντιμετώπιση των Περσών. Αυτό δεν μπορεί κανείς να το επικρίνει, ούτε και τον τρόπο που αυτό επιτευχθεί.Αντίθετα πρέπει να το εκθειάζει. Οσο για το σφαγές των λαών εξαρτάται απο το "χρώμα" γυαλιών που φορά ο καθένας όταν διαβάζει και περιγράφει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.