Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Abecedar είσαι ψεύτης και σταμάτα


να λές βλακείες για το "Μακεδονία ξακουστή" στο εθνικιστικό maknews . Είναι κακό διότι πλέον ζούμε στην εποχή της ενημέρωσης. Εκτός εάν σου αρέσει ο πόλεμος μιας και είσαι πλέον σύμμαχος με τους Τούρκους γκρίζους Λύκους.

12 σχόλια:

  1. Ακρίτα καλά κάνεις και δημοσιεύεις τα απαράδεκτα άρθρα τον φιλο-σκοπιανών...θαυμάζω και την υπομονή σου να ασχολείσαι με τέτοια υποκείμενα...εγώ πλέον του αγνοώ (ως επί πλείστον) αλλά ξέρω ότι δεν είναι το σωστό.
    Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πλέον η απήχηση τους έχει αρχίσει να μειώνεται και πλέον κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να ακουστούν .....
    Ο κόσμος (και η Ιστορία) θα τους κρίνει (κατακρίνει)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρη ο λόγος που το κάνω είναι για να τους εκθέτω. Η προπαγάνδα τους όμως δυστυχώς επηρεάζει πολύ κόσμο ειδικά αυτούς που ζουν στα Σκόπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσκεμμένη αλλοίωση γεγονότων... Παραπονιέται επειδή αρνούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη «Μακεδονία» για το κρατίδιό τους, αλλά όταν μιλούμε για Μακεδονία επιλέγει να «καταλάβει» ότι μιλάμε για Σκόπια... Σοβαρός επιχειρηματολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει και η εκδοχή της πλύσης εγκεφάλου που έχουν υποστεί οι Σλαβομακεδονιστές που λέει ότι στον κόσμο τους όταν οι Έλληνες λένε Μακεδονία θεωρείται προσβολή για αυτούς σε σημείο φασιστικής υπερβολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. akritas
    Γιατί δεν δημοσιέυεις το σχόλιό σου, που αρνήθηκε να δημοσιεύσει το μπογκ iliden makedonia?
    Αυτοί οι τύποι το παίζουν και δημοκράτες, παρόλο που έδειξανα ότι δεν αντέχουν το διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντόπιε Μακεδόνα το blog "iliden makedonia" μέχρι στιγμής δεν μου έχει αρνηθεί να δημοσιεύσει κάποιο σχόλιο μου όπως έγινε με το ΜΑΚΙΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντόπιε κάποιος φίλος μου είπε τι έγινε και του απάντησα. Το νήμα είναι το "25 Μαρτίου 1821: Η Ελληνική Επανάσταση των Αλβανοσλάβων"

    και εγώ τον ρωτάω......

    "Karatasho ποιο σχόλιο μου δεν δημοσίευσες αλλά και το κυριότερο ποιο από την πλευρά σου ΕΓΩ δεν άφησα ή κάτι παρεμφερές να δημοσιεύσω?
    Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράματα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://abecedar.blogspot.com/
    Το παραπάνω blog έχει αναρτήσει κάτι για την μακεδονική γλώσσα, το οποίο έστειλα στο δημοκρατικότατο Macedonia-greece.blogspot.com, ως απάντηση σε δική του ανάρτηση και δεν το δημοσίευσε. Εάν θέλεις, μπορείς να το δημοσιεύσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταρχήν τι έχει αναρτήσει και που ?
    Απάντηση στο Macedonia-greece.blogspot.com επί ποιανού θέματος?
    γίνε ποιο συγκεκριμένος

    Επίσης το το αναδημοσιεύω από άλλα blogs είναι θέμα δικό μου και έχει καθαρά την θεματολογία των πηγών και οι οποίες είναι βάση των επιστημονικών αποδείξεων.

    Σε ότι αφορά το abecedar.blogspot.com δεν το έχω σε εκτίμηση διότι εκτός ότι ο ιδιοκτήτης του είναι ο Abecedar του φασιστικού maknews.com αφετέρου η θεματολογία του μου είναι αδιάφορη μιας και είναι γνωστή σε ΜΕΝΑ αλλά άγνωστη σε κάποιους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ок, δημοσιεύτηκε και στο macedonia-greece.blogspot. Κάλιο αργά…
    Δεν με εκπλήσσουν αυτά που γράφεις για τον Abecedar γιατί αυτός λέει αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μ' αρέσει που αναφέρεσαι στον Αbecedar στο 3ο πρόσωπο "ανώνυμε" 11:25μμ. Και μια και μας διαβάζει και κάνει πως ενδιαφέρεται για να ακριβολογεί ας μάθει πως αυτοί που κάθε χρόνο πετάν το συνθηματάκι τους στην παρέλαση είναι έφεδροι καταδρομείς (δηλαδή πολίτες) και όχι ο επίσημος ελληνικός στρατός. Τα έχει γράψει ο Κωστόπουλος στον Ιό το 2008 - δεν τα λέω εγώ. Αλλά άμα είναι να διαστρεβλώσει την αλήθεια για να εξαγριώσει παραπάνω τη Διασπορά τους είναι πρώτος ο Abecadar - λες και είναι τρελή η Ελλάδα να προσθέσει κι άλλους κατσαπλιάδες στους 5οφαλλαγγίτες σαν τη χάρη του που μας έχουν ξεμείνει στην επικράτεια με το να μετακινήσει τα σύνορα προς το βορρά.

    Α ρε Abecedar που είδες 250χλδ. "υπόδουλους Μακεδόνες" στους νομούς Καστοριάς-Φλώρινας-Πέλλας και μόνο. Σε διαβάζω ανελλιπώς και μόνο για το γέλιο που βγάζεις με την εμπάθεια σου. Το Πρώτο Θέμα συνεχίζεις να το αγοράζεις κι ας σας χέζει πατόκορφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφήστε, ύστερα από την υποτιθέμενη έκθεση της Μακντούγκαλ έβλεπαν μέχρι και 2,5 εκατομμύρια «υποδουλωμένους Μακεδόνες» στη Μακεδονία... η οποία έχει 2,5 εκατομμύρια πολίτες στο σύνολό τους... δηλαδή όλοι οι εν Μακεδονία Μακεδόνες (και φυσικά εννοείται Έλληνες πολίτες, το λέμε απλά για να μην μπερδεύονται άτομα τύπου Vodenka κ.ο.κ.) είναι καταπιεσμένοι Σλαβο«Μακεδόνες»! Άντε, σε λίγο να μας βγάλουν τους Θράκες και τους Ηπειρώτες ως σκλαβωμένους συμπολίτες τους, και σιγά σιγά η Ελλάς να αποτελείται εξ' ολοκλήρου από Σλαβο«Μακεδόνες» υπό κατοχή, εκτός από περιοχές της Αθήνας όπου κατοικούν οι «κακοί Έλληνες»...

    Πλάκα πλάκα, αυτό κολλάει και με το βίντεο από την κρατική τους τηλεόραση. Ολόκληρος ο πλυθυσμός της γης, γνήσιοι Μακεδονοειδείς, υποτάχθηκαν από τους Έλληνες εν Αθήναι, και ήρθε τώρα ο «Θεός» (=Γκρουέφσκι) να ελευθερώσει τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.