Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Τούρκικο Προξενείο Κομοτηνής και Αμερικάνικο Προξενείο Θεσσαλονίκης

Είναι τελικά εστίες ανθελληνικής προπαγάνδας και κατασκευής εντάσεων ?
Αλήθεια, το Ελληνικό ΥΠΕΞ τι κάνει ?
Απλώς «παρακολουθεί χωρίς να προκαλεί» ?
Απλά υπενθυμίζω δύο σχετικά άρθρα

1 σχόλιο:

  1. Όχι ακριβώς. Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής είναι σφηκοφωλιά της ΜΙΤ. Σκοπός του είναι να επιβλέπει ώστε οι μεν τουρκόφωνοι μουσουλμάνοι να διατηρούν το τουρκικό των φρόνημα για ευνόητους λόγους, αλλά και να τρομοκρατεί τους υπόλοιπους μουσουλμάνους (Πομάκους και Αθίγγανους), ώστε να λένε ότι κι αυτοί είναι Τούρκοι.
    Το αμερικανικό προξενείο Θ/νίκης έχει πάλι άλλο στόχο. Ο εκεί κορεατικής καταγωγής πρόξενος (το όνομά του μου διαφεύγει τώρα) θεωρείται ειδικός στην «κατασκευή» μειονοτήτων. Ως προς αυτό το σκέλος, έχει βεβαίως συνεργασία με το προξενείο της Κομοτηνής.
    Τι κάνει η Αθήνα; Τίποτε, απολύτως τίποτε. Παρακολουθεί την διάλυση της Ελλάδας, με την οποία προφανώς είναι σύμφωνη. Διαφορετικά θα αντιδρούσε. Όμως, την διευκολύνει την διάλυση αυτή επιτρέποντας για παράδειγμα τις τακτικές επισκέψεις στην Θράκη διαφόρων Τούρκων «επισήμων», τον απηνή διωγμό της πατριώτισσας δασκάλας Χαράς Νικοπούλου και φυσικά την δράση κάθε ανθελληνικού στοιχείου, το οποίο απεργάζεται την αυτονόμηση της Θράκης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.