Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Ταξιδιωτική οδηγία για την ΠΓΔΜ εξέδωσε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών

Ταξιδιωτική οδηγία για τους Έλληνες που σκοπεύουν ταξιδεύουν ή σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην ΠΓΔΜ εξέδωσε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών μετά την επίθεση που δέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής τρία ελληνικά τουριστικά λεωφορεία στην Οχρίδα.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Εξωτερικών ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά τη διέλευσή τους ή την παραμονή τους στην ΠΓΔΜ λόγω του αρνητικού κλίματος που έχει καλλιεργηθεί σε βάρος της Ελλάδας.

Επίσης, προειδποιεί ότι όλες οι διαδικασίες που αφορούν σε τελωνεία, φορολογία, μεταφορές τράνζιτ, εξαγωγή ποσού σε ξένο συνάλλαγμα και σε κανόνες οδικής κυκλοφορίας, «εφαρμόζονται πλειστάκις από τις σκοπιανές αρχές έναντι των Ελλήνων πολιτών με εξάντληση κάθε αυστηρότητας, με εμφανή χαρακτηριστικά κατάχρησης και δυσανάλογες συνέπειες».

Ακόμη, οι Έλληνες προειδοποιούνται ότι η νομοθεσία στην ΠΓΔΜ αλλάζει συνεχώς και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση του κοινού.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ καλεί τους Έλληνες να «λαμβάνουν μέτρα ιδιαίτερης προσοχής και σύνεσης, όσον αφορά την ασφάλεια του προσώπου και της περιουσίας τους, κατά την διαμονή ή την διέλευσή τους από την ΠΓΔΜ».

πηγή:in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.