Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Οι Σκοπιανοί μας στέλνουν λαθρομετανάστες!!!!

μέσω e-mail

Авганистанците, во полициска станица објасниле дека од својата држава за 6.000 евра стигнале до Унгарија, од каде преку Србија и нашата земја, заедно со нивни сонародници кои ги носеле да работат со соодветни документи трабале да дојдат до Грција.
Βετσερ, σημερα, 25/03

Οι Αφγανοι βρεθηκαν στην Ουγγαρια. Παραδοξως αντι να μεινουν εκει, η να πανε διπλα στην Γερμανια, η στην Αυστρια ( Για να πανε εκει δεν συνωστιζονται στην Πατρα;), σκοπιανοι τους οδηγησαν στην Ελλαδα γιατι τους ειπαν οτι μονο στην Ελλαδα ( Πελοπονησσο) εχει δουλεια!!!

Στα Σκοπια , αλλοι ομοεθνεις τους Αφγανοι, τους εφοδιαζαν με αδειες παραμονης Ελληνικές!!!!

Τυχαια επεστρεψαν 38 απο αυτους στα Σκοπια. ( Οχι δεν τους εδιωξε ο ανικανος Προκοπης, ισως καποιοι ενσυνειδητοι συνοριοφυλακες απωθουν ορισμενους οταν τους συλλαμβανουν) και οι Σκοπιανοι ζητησαν και τα ρεστα. Ζητησαν επισημα απο τον Παυλοπουλο 200.000 Ευρω για τα εξοδα υποδοχης και σιτισής τους. ( δεν θα εκπλαγω αν τους τα δωσει, ειδικα αυτος , που ομολογουμενως ειναι ο χειροτερος υπουργος της κυβερνησης- χωρις επαφη με το περιβαλλον, λες και πινει δυο-τρια μπουκαλια ουισκυ καθε μερα...)

Ας μαθευτει για να δειτε πως: αντι να στελνουμε εμεις ( κρυφα και παρασκηνιακα) κανεναν απο τους χιλιαδες που μας πνιγουν ( μας ροκανιζουν ζωντανους) προς τα βορεια, , μας φερνουν οι σκοπιανοι, για να ενισχυσουν την εθνικη, κοινωνικη, υγειονομικη κ.λ.π. κατασταση της Ελλαδος!!!
Στεφανος Σωτηριου

5 σχόλια:

  1. O κυριος Σωτηριου γιατι παραπονιεται? Επειδη σκοπιανοι δουλεμποροι στελνουν τους αφγανους στην Ελλαδα και οχι αλλου? Προφανως ο δουλεμπορος νοιαζεται για τα χρηματα που θα παρει, δεν νομιζω να το κανει για να πληξει την ελλαδα. Λιγο σοβαροτητα δεν βλαπτει.

    Οσο για τους 38 αφγανους που τυχαια (!) διωχθηκαν στα σκοπια τι να πω. Μπαλακι ειναι αφγανοι και ετσι απλα ο καθε συνοριοφυλακας τους πεταει απο δω και απο εκει? Οσο για τις 200.000 ευρω, πρεπει να γνωριζουμε οτι και η Ελλαδα παιρνει χρηματα για καθε αφγανο λαθρομεταναστη της πατρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά μιχάλης για ήρεμα λίγο.. ξέρουμε ποιος είσαι... και με το μπλοκ που έχεις και τις ιδεές σου.. αφου δηλώνεις λότι είσαι ανθέλληνας.. άμα θες αφγανούς και γενικά λαθρομετανάστες βάλτους στο σπίτι σου.. εμένα δεν με νοιάζει άμα παίρνουν λεφτά οι κυβερνήσεις για τους λαθρομετανάσετς... λαθρομετανάστες δεν θέλω στην ελλάδα.. και μόνο κάτι ανθέλληνικα γουρούνια σαν και εσένα θέλουν τους λαθρομετανάστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως παίρνει η Ελλάδα λεφτά από τους αφγανούς λαθρομετανάστες της Πάτρας ?
    για γίνε πιο σαφής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω ξερω οτι η ελλαδα παιρνει για καθε αφγανο 13 ευρω τη μερα απο την Ευρωπαικη ενωση. Επισημο λινκ να σας στειλω δεν βρηκα.

    Οσο για το παραληρημα του ανωνυμου..Εγω δεν μιλησα για το αν θελω η δεν θελω μεταναστες στην ελλαδα. Απλα λεω οτι ειναι αστειοτητα να λεμε οτι πρεπει να σταλουν παρασκηνιακα στα σκοπια. Αμα το θεωρεις εσυ αυτο σοβαρη αποψη, συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επαναπροώθηση λέγεται η διαδικασία(100% νόμιμη)...άσχετε Μιχάλη,αλλά μάλλον με το βύσμα σου δεν έκανες στον Έβρο ή στα νησιά φαντάρος για να το ξέρεις,εμείς που δεν είχαμε και τον πονάμε αυτόν τον τόπο το ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.