Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Το "Βήμα" δημοσίευσε Πρωταπριλιάτικο αστείο των Βουλγάρων στους Σκοπιανούς(που και αυτοί την πάτησαν) σαν...αληθινό.!!

Ο τίτλος του άρθου είναι Αλεξάνδρεια ευρήματα στα βάθη της Ανατολής και δημοσιεύτηκε προχτές. Ελπίζω να μην την πατήσουν και άλλοι Έλληνες ώστε να μιλάνε για ..βακτριανή γλώσσα, η οποία θεωρείται προγενέστερη της σημερινής βουλγαρικής.
Αρχική πηγή του άρθρου στα αγγλικά είναι το γνωστό για τις μούφες του σαιτ thaindian.com. μιας και δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρακτορείο που να δημοσιοποιεί αυτού του είδους τις ειδήσεις. Φυσικά πρωτεργάτης αυτών ήταν το Βουλγάρικο Focus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.