Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Η κεντρική πλατεία των Σκοπίων όπως θα γίνει σύμφωνα με τα σχέδια του Γκρούεφσκι

Ο Έλληνας Μέγας Αλέξανδρος.
Οι Βούλγαροι Σαμουήλ, Γκρούεφ και Ντάμιεφ,
Και ο αγνώστου καταγωγής Ιουστινιανός

μαζεμένοι όλοι μαζί στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων ώστε να δείχνουν την "ιστορία του Σλαβομακεδονισμού"
10.000.000 Ευρώπουλα θα κοστίσει η αρχαιολατρία στους Σκοπιανούς.



Το βίντεο είναι από τον Βάσκο.

6 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πάντως τους σκοπιανούς που μας έμαθαν ότι ο κόσμος της ύστερης αρχαιότητος μιλούσε και έγραφε στα Ρωσικά, όταν ο Ρώσος Μέγας Αλέξανδρος διέδωσε τον Ρωσικό πολιτισμό και γλώσσα στον αρχαίο κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του Ελληνορωμαϊκού. Είναι πράγματι μία πρωτοποριακή αρχαιολογική αποκάλυψη. Αναμένουμε με αγωνία να μας παρουσιάσουν και κάποιο αρχαίο Ρωσικό κείμενο η επιγραφή. Βλέπετε επαληθεύεται ένα από τις χιλιάδες των αρχαίων Ρωσικών γνωμικών «Γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι».
    Όσο για τον Ιουστινιανό, ο Προκόπιος στην απόκρυφη Ιστορία του έγραψε ότι «Ήταν η προσωποποίηση του σατανά στη Γη». Να ζήσουν λοιπόν εν ειρήνη και να τον χαίρονται θαυμάζοντας τον στο καθημερινό απογευματινό νυφοπάζαρο στα Σκόπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποια αντίδραση είχαμε από την ελληνική πλευρά για αυτό ή δεν προλαβαίνουν λόγω σκανδάλων?
    Μην ξεχνάτε ότι εκρεμεί κ η Χάγη, και τέτοιες κινήσεις αποτελούν καθαρά παραβίαση της ενδιάμεσης συμφωνίας από τους Σκοπιανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε ξέρεις πόσες φορές και από πότε έχουν παραβιάσει οι Σκοπιανοί την ενδιάμεση Συμφωνία ?

    από την πρώτη μέρα και αμέτρητες φορές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ξέρω πολύ καλά Ακρίτα..Οι κυβερνήσεις μας γιατί το αγνοούν και δεν το χρησιμοποιούν στην επιχειρηματολογία της χώρας μας δεν καταλαβαίνω και ιδίως όταν οι άλλοι έχουν το θράσσος να τρέχουν ...στη Χάγη από πάνω! Είναι απλά παρανοϊκό το όλο σκηνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο τον καιρο η Φυρομ κανει αιτηση για να παρει δανειο απο την ευρωπαϊκή τράπεζα, αποφεύγοντας το ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχάς, ο Μεγαλέξανδρος έμεινε στην ιστορία ως "Αλέξανδρος ο Μακεδών". Όχι "Αλέξανδρος ο Έλληνας".
    Αν εχουν "δικαιωμα" να του στηνουν αγαλματα οι Ρομιοί αρχαιολάτρες, έχουν και οι "Σκοπιανοί" και όποιος άλλος γουστάρει.
    Κατα τ΄ άλλα, το μεγεθος του αγαλματος, περα απ το ότι προσιδιάζει στην αισθητική άλλων καθεστώτων και εποχών, είναι ευθέως ανάλογο της ανασφάλειας που επικρατεί στη Δημοκρατια της Μακεδονίας.

    Για την ανασφαλεια αυτη, η Ελλαδα βεβαια εχει μεγαλη ευθυνη, αφου εξακολουθει να αρνειται στο ονομα του δικού της εθνικού μυθου, το εδω κι ενα αιωνα συντελεσμενο γεγονος της διαμορφωσης μιας "μακεδονικης" εθνικης κοινοτητας.
    Γεγονος αποκαλυπτικο συναμα και της ανασφάλειας και αβεβαιοτητας των ιδιων των παλαι ποτε Ρομιών για τη δικη τους εθνικη ταυτοτητα και τη λογικη συνοχή της δικης τους εθνικης αφηγησης.

    Οι πιο μετριοπαθείς στη Δημοκρατία της Μακεδονίας, που γνωρίζουν και ομολογούν ότι η μακεδονικη ιδεα είναι σχετικα νεο "προϊον", μας είχαν προειδοποιήσει ότι η αντίδραση της Ελλάδας το μονο αποτελεσμα που θα έχει είναι να ενισχύσει τον εθνικισμό και βεβαια την απηχηση της κατασκευής μιας αρχαίας και μεσαιωνικής ιστορίας για την μακεδονική εθνική κοινότητα.

    Τρεχάτε τωρα πατριώτες να ψηφισετε το μεγαλεξανδρο για καταλληλότερο πρωθυπουργό στο greatgreeks.skai.gr, μη σας τον φανε οι σκοπιανοι αρχαιολάτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.