Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

"Εθνική μειοδοσία με.....οικολογικό μανδύα"



































































Αναδημοσίευση από το "Πρώτο Θέμα" , 31-5-2009
Το κακό είναι ότι, πολύς κόσμος, αγνοώντας το τι αμετροεπής και αρριβίστας και ότι άλλο κακό μπορεί να φανταστεί κανένας, είναι ο Τρεμόπουλος και τα λοιπά στελέχη του όπως ο Διάκος, δυστυχώς θα ψηφίσει οικολόγους, απογοητευμένος από την άθλια και ασυνεπή στάση όλων των κομμάτων.
Οι οικολόγοι (που μόνο με αυτό δεν ασχολούνται) είναι ένα κόμμα που καταδικάζει τον Ελληνικό εθνικισμό αλλά έχει ασπαστεί και προωθεί αυτών των γειτόνων της.

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε (1 Ιούνιος 2009 2:58 πμ) σεμνά....και εγώ τα έχω πάρει με αυτόν και το κόμμα του αλλά δεν πρέπει να ξεφεύγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαράδεκτες αντεθνικές θέσεις οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με το Εθνικό συμφέρον.

    Έλληνες γρηγορείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.