Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Μιας και οι Σλαβομακεδονιστές σωπαίνουν, ας δούμε μερικές σελίδες από το λεξικό του Ουράνιου Τόξου




Δεν υπάρχει κανένας εκδοτικός οίκος Ζόρα.
Το λεξικό το εκδίδει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ όπως φαίνεται στην διεύθυνση.







Γιατί το ΟΤ αποφάσισε εν μέσω ΕΚΛΟΓΩΝ να διαφημίσει ένα λεξικό που εκδόθηκε το 2008 ?
Ελπίζω μερικοί να καταλαβαίνουν ότι οι Σκοπιανοί κάνουν επιλεγμένες κινήσεις και ενέργειες τύπου Χρυσής Αυγής είναι βούτυρο στο ψωμί στους Σλαβομακεδονιστές.΄
ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ.





Και πάμε τώρα στο ερώτημα που έχω υποβάλει στους Σκοπιανούς αλλά και στους ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ανεξάρτητους παρατηρητές τύπου Victor Friedman και Δρ. Riki Van Boeschoten.
Θεωρείτε σοβαρό λεξικό κάποιο που αποκρύπτει την αρχική προέλευση μιας λέξεως που την τοποθετεί και σε παράρτημα που το αποκαλεί "γεωγραφική ονομασία" ?
Θεωρείτε σοβαρό λεξικό κάποιο που τοποθετεί το κράτος "Δημορατία της Μακεδονίας" σε παράρτημα που το αποκαλεί "γεωγραφική ονομασία" ?
Θεωρείτε σοβαρό λεξικό όταν αυτό το εκδίδει πολιτικό κόμμα και το διαφημίζει σε συνέντευξη ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ?
Αν ο Friedman είναι Αμερικανός και μπορεί να δικαιολογηθεί (αν και σήμερα έκανε οντισιόν σε όλα τα Σκοπιανά κανάλια) η Riki Van Boeschoten που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα δεν γνώριζε ?
τα υπόλοιπα αύριο.
Ευχαριστώ τον ΧΧ για τις σελίδες και ας μην με εκδικηθεί για τα ερωτηματικά μου.


5 σχόλια:

  1. Αυτό που θα ελεγε να γίνει είναι να πήγαιναν Έλληνες γλωσσολόγοι, να ξέσκιζαν τον Friedman και την Van Boeschoten στις ερωτήσεις κ αφου τους είχα κολλήσει στη γωνία, να ανεβαινε το βιντεάκι καπάκια στο ιντερνετ με αγγλικούς υπότιτλους, και θα σου λεγα εγω μετά διαφήμιση, μαλλον καλύτερα δυσφήμιση που θα είχε πετύχει ο Βοσκόπουλος κ το παρεάκι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μήπως να τους αφήσουμε να εκτεθούν ανεπανόρθωτα, όπως με την περίπτωση του εν λόγω λεξικού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντάϊ τε ψήφο να Βινόζιτο. Ντάϊ τε γκλάς να Μακεντόντσι τε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΚ...? σαν να ακουω τον μεγαλεξανδρο βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε αντέγραψε τον παπάρα τον Αμπεσεντάρη που τη βρίσκει με τις κατσίκες του RMK να δεις προκοπή! Αφού ρε τσίρκο δεν υπάρχει λέξη ψήφο στη λαλιά σας! Γκλας τη λένε κι αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.