Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Μία ανακοίνωση του Ουράνιου Τόξου και ένα βίντεο που κυκλοφορεί από τους σκοπιανούς κατηγορούν τα....


Ελληνικά Ταχυδρομεία ότι δεν απέστειλαν εκλογικό υλικό προς τους ψηφοφόρους στη Βόρεια Ελλάδα. Το υλικό ήταν να σταλεί μέσω του ΕΛΤΑ Φλώρινας και περιείχε μια επιστολή, ένα DVD και ψηφοδέλτια.




Η ανακοίνωση που ανέρτησε το Ουράνιο Τόξο στην ιστοσελίδα του υποστηρίζει ότι υπήρξε "παρέμβαση των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην προεκλογική καμπάνια" με αποτέλεσμα την "υπονόμευση την προεκλογικής καμπάνιας του" . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γεννιούνται πολλά ερωτήματα όπως τα παρακάτω:

  • Εάν τελικά είναι αλήθεια πως είναι δυνατόν να μπαίνουν άτομα μέσα σε υποκατάστημα(της Φλώρινας) και να ανοίγουν ταχυδρομικούς σάκους που υποτίθεται ότι φυλάσσονται και να τους βιντεοσκοπούν ?
  • Εάν το κάνουν αυτό ποιος μου λέει ότι δεν το έχουν ξανακάνει και αλλού ?

Υπάρχει βέβαια και η άποψη ότι αυτή η προσπάθεια που κάνουν οι Σκοπιανοί είναι για να ρίξουν στάχτη στα μάτια λόγω της πανωλεθρίας που υπέστησαν στις ευρωεκλογές.

Εν πάση περιπτώση καλό είναι να υπάρξει επίσημη απάντηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην σοβαρή αυτή κατηγορία.

7 σχόλια:

  1. Ακρίτα δεν μπορω να είμαι σίγουρος για το τι έγινε (δεν ήμουν εκεί) αλλά το βίντεο βρωμάει "στημένη δουλειά) -
    όχι μονο γιατί να βιντεοσκοπήσεις τέτοια πράξη, αλλά από ότι φαίνεται το βίντεο έχει μόνο σκοπό να δέιξει ότι η πράξη γίνεται - άρα ο στόχος έιναι να ενοχοποιηθεί η πράξη
    όσο το βλέπεις τόσο βρωμάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα σας. Εχω κανει 3 οκταμηνα σε ταχυδρομια, και με αυτα που ειδα στο βιντεο δεν βρησκω κατι το παρανομο.
    Ομαδικη αποστολη¨Γινετε καταμετρηση και ζυγισμα, ενα αντιγραφο παει στον πελατι, ενα μενει στο ταχυδρομια και ενα παει συνοδευτικα με τις επιστολες στην διανομη, σε κιβωτια ανυκτα.
    Δεν επιστεπεται να μεινει γραμμα στο ταχυδρομιο.
    Στο πρωτο γραμμα φενετε ενα κιτρινο αυτοκολυτο, το οπιο μπαινει μονο σε επιστροφες απο εξωτερικο. Δηλαδη το αυτοκολητο μπηκε απο τον ταχυδρομο του εξωτερικου που το επιστεφει.
    Στο δευτερο γραμμα, φενετε η διαγραφη του ταχυδρομου και μια στρογκυλη σφραγιδα, οπου εκει μπορει κανεις να δει απο πιο ταχυδρομιο, εγινε η επιστροφη.Το λαθος εδω ειναι του ταχυδρομου, που δεν αιτιολογει την επιστροφη.
    Να πω επησεις με αυτο που βλεπω στο βιντεο, πως υπαρχει στο καταστημα, θυριδες.
    Ο μπλε σακος σημαινει, πως ειναι αποστολη απο την διαλογη προς το ταχυδρομιο, οπου πιθανοτατα υπαρχει θυριδα του αποστολεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστά θα πρέπει να περιμένουμε την απάντηση απο τα ΕΛΤΑ αλλα και την απάντηση απο το Ο.Τ ποιός τραβάει με την κάμερα όλα αυτά ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

    (είναι πολύ εύκολο να σκηνοθετηθεί όλο το σκηνικό,εφόσον υπάρχει άνθρωπος μέσα απο τα ΕΛΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ,αλλα καλύτερα ας περιμένουμε κάποια απάντηση και απο τις δυο πλευρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ταχυδρομείο φαίνεται άδειο. Κάποιος με πρόσβαση μπήκε όταν δεν εργάζονταν οι υπάλληλοι. Οπότε ή έκανε διάρρηξη ή κάποιος που εργάζεται τον έβαλε μέσα ή χρησιμοποίησε κάποιου τα κλειδιά εν αγνοία του. Όπως και να έχει δε μου λέει τίποτα το βίντεο, μιας και υπό αυτές τις συνθήκες ο ίδιος ο τύπος που γύρισε το βίντεο, μπορεί κάλλιστα να έβαλε τα γράμματα μέσα και έπειτα να τα έβγαζε μέσα από τον σάκο. Εμένα μου βρωμάει τρελά η υπόθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρεζίλικα τυπάκια οι Μακεδονιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσημη απάντηση πρέπει να υπάρχει απέναντι σε σοβαρή κατηγορία, αλλά και μια «σοβαρή» κατηγορία πρέπει να βασίζεται σε αποδείξεις, και όχι ενδείξεις ή υποθέσεις.

    Όσα δε φτάνει η αλεπού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 0.09% και -27% σε σχεση με Ευρωεκλογες 2004.

    Εκτος αν νομιζουν οι "Τοξοι" οτι εχασαν την ευκαιρια να κανουν καμπανια αμερικανικου τυπου με καθραφτακια για ιθαγενεις.

    Γενικα οσο θα μιλανε για μειονοτητες τοσο θα πηγαινουν απο ηττα σε ηττα που εκνευριζουν και τους δολαριουχους του Τοροντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.