Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Συνάντηση Ουράνιου Τόξου με τους Τσάμηδες...

πλέον δεν κρύβονται οι σλαβομακεδονιστές του Ουράνιου Τόξου.

Καλό αυτό μπας και ξυπνήσουν κάποιοι και αντιληφθούν ότι τα ακραία πολιτικά στοιχεία ΠΑΝΤΟΤΕ τελειώνουν με ακραίες ενέργειες και πράξεις. Σημειώνω ότι η συνάντηση έγινε στις ...9 Μαίου ...αλλά το βίντεο το έβγαλαν τώρα. Ο televizijasonce είναι ο αγαπημένος "σκηνοθέτης¨του σλαβομακεδονιστή χρήστη με το όνομα abecdar που τόσο προπαγάνδισε υπέρ του ΟΤ κατά τις πρόσφατες ευρωεκλογές.

9 σχόλια:

  1. Α ρε τι κάνουν οι πολιτικοί οπορτουνισμοί. Γραμμένους τους έχουν τους Τσάμηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου ισχυριζονται οτι ητανε θυματα εθνοκαθαρσης γιατι τους κυνηγησε και ο ενβερ χοτζα.Να μας πει τη σταση κρατησαν οι τσαμηδες κατα τη διαρκεια της ιταλικης επιθεσης και κατα την κατοχη. Εχθες ειδα σε εναν δρομο της θερμης ενα πανο που καλουσε σε μακεδονικο γλεντι μονο τους γηγενης μακεδονες.Νικηφορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδαν ότι δεν τους έκατσαν οι ευρωεκλογές και τώρα ψάχνουν άλλο τρόπο να δείξουν τη "μαχητικότητα" τους μήπως και τσεπώσουν τα δολάρια!!! Τόσος ξεπεσμός Βοσκόπουλε; Μήπως να συνασπιστείς και με τους Απάτσι για να φαίνεστε περισσότεροι; Πόσο ακόμα πιο χαμηλά θα πέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχάς πρεπει να δουμε τι εκπροσωπει το ΟΤ. Ειναι μειονοτικο κομμα ή οχι? Αν κάποιος επικεσφθει την ιστοσελιδα του ΟΤ θα συμπεράνει οτι: Το κομμα αυτο δειχνει ελαχιστο ενδιαφερον για τη μειονοτητα την οποια υποτιθεται οτι εκπροσωπει.Θα παρατηρησουμε οτι περισσοτερο ενδιαφερον δειχνει για την Ελλάδα, παρα για την μειονοτητα. Αυτο σημαινει πολλά. Επισης, προσπαθει να συνεργαστει με αλλες ομαδες π.χ ομαδες ομοφυλοφιλων, "Τουρκοι Θρακης" ή "Υποθεση Σρεμπρενιτσας και η ελληνικη αναμειξη" ενω δειχνει μια παντελη αδιαφορια για την υποτιθεμενη μειονοτητα. Τωρα εδειξε ενα ενδιαφερον για τους Τσαμηδες. Εγω θα το χαρακτηριζα ως Επιθανατιο Ρογχο. Ηδη εχει κριθει απο τους Σκοπιανους, και αυτο τους ενοχλησε, διοτι εκει βασιζονται οικονομικα. Το θεμα των Τσαμηδων ειναι οπως το θεμα των Γερμανων που ηταν στην Πολωνια και εφυγαν στον Παγκοσμιο. Οσο και να κλαιγονται λοιπον η Ελλαδα δεν κινδυνευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακρίτα το televizijasonce είναι η παρουσία στο Youtube του Sonce TV, τηλεοπτικής επέκτασης του εθνικιστικού περιοδικού Makedonsko Sonce. Το Sonce TV το διευθύνει αν δε κάνω λάθος ο γνωστός στους παλιούς ανάμεσα μας Slavko Mangovski.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι δεν κάνεις λάθος. Ευχαριστώ για την πληροφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε δεν είναι καλό να απειλούμε τις ζωές των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.