Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Ο Κεμάλ σύμφωνα με τους TIMES είναι μισός Αλβανός και μισός Σκοπιανός

Νομίζετε ότι κάνω πλάκα ?
Διαβάστε το στο παρακάτω λινκ
http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,860057-2,00.html

The Father of All the Turks (who left no legitimate heirs) was born in 1881 in Salonika, then part of the Ottoman Empire, of a mild Albanian father and a forceful Macedonian mother.
Βέβαια βλέπετε πως η "macedonian identity" χτίζονταν από τους Αμερικανούς μιας και τα είχαν βρει με τον Τίτο και έλεγαν στην Ελλάδα για το καλό της Δύσης να μην μιλάει πολύ.


6 σχόλια:

  1. Καταγωγή του κεμάλ είναι γνωστή σε προφορικό επίπεδο, λέγετε οτι η μάνα του εινε απο τα χωριά της καρατζόβας επαρχία Αλμωπίας . Ακρίτα μήπως εχεις στοιχεία επ΄ αυτού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή εδώ να μην πέσουμε σε παγίδα - δεν διάβασα το άρθρο άλλα η λογική μου εξήγηση είναι οτι η μητέρα του Κεμάλ είναι Ελληνιδα, αφού είναι Μακεδόνισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε δεν έχω στοιχεία για αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πατέρας του ήταν ο Αλβανός μουσουλμάνος Αλή Ριζά ή Ριζί και η μάνα του είχε καταγωγή από το Μοναστήρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρη η μάνα του λεγόταν Ζουμπεϊντέ Χανίμ. Τώρα το εάν το macedonian είναι γεωγραφικός όρος σίγουρα είναι και αυτό στο παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνα με την παραδοσιακά επικρατούσα εκδοχή ο Ατατούρκ ήτανε DONME. Δηλαδή ήτανε ΕΒΡΑΙΟΣ στην καταγωγή και οι πρόγονοι του είχανε εξισλαμισθεi. Έτσι λέγανε τους εξισλαμισμένους Εβραίους DONME.

    Οι Ισλαμιστές το χτυπάνε συνεχεια αυτό στους Κεμαλικούς στην Τουρκια. Επίσης χτυπάνε και τις ερωτικές του προτιμήσεις που μάλλον κάθε άλλο παρα υγιής ήτανε αφού παραπέμπανε σε ανωμαλία του χειριστου είδους.

    Τώρα γιατί το time αναφέρει τέτοια καταγωγή? Μάλλον γιατί οι Εβραίοι δεν θέλουν ουδεμία σύνδεση με ένα τέτοιον τύπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μόνο που πρέπει να μας νοιάζει για τον Κεμάλ είναι ότι έσφαξε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.Τα υπόλοιπα με όλο το σεβασμό στην δουλειά σου Ακρίτα είναι κακομοιριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.