Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Αρχίζει στην Πιερία το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παμμακεδονικών Ενώσεων


Ανοίγει απόψε η «αυλαία» του 10ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Παμμακεδονικών Ενώσεων και του 63ου Συνεδρίου της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, που θα διεξαχθεί στην Πιερία, στο χώρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Λιτόχωρο.

Τις εργασίες του συνεδρίου, που αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 150 συνέδρους από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις όλου του κόσμου, θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος θα παραστεί στη λήξη του, το βράδυ του Σαββάτου.

Αύριο, στο πλαίσιο των εργασιών του 63ου Συνεδρίου της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, θα πραγματοποιηθεί ακαδημαϊκό πάνελ συζήτησης με συντονιστή τον Marcus A. Templar και εισηγήσεις από τον πρέσβη επί Τιμή Ελευθέριο Καραγιάννη, τη Δρ. Γεωργία Καραμήτρου, τον Δρ. Μιχάλη Χρυσανθόπουλο και τον Δημήτρη Αγγελίδη.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν το Σάββατο, οπότε θα πραγματοποιηθεί και συνεδρίαση του Διεθνούς Ιδρύματος

Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Κυριακή, με την ορκωμοσία των νέων Διοικητικών Συμβουλίων των Παμμακεδονικών Ενώσεων και του Διεθνούς Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου.
9 Ιουλίου 2009 (09:52 UTC+2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.