Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Στέφανε .....

μην πέφτεις στην παγίδα του Abecedar.
Μάρτιος 11th, 2009, 10:34 am ......................το δικό σου

και

Αναρτήθηκε από akritas στις 10:01 πμ .......το δικό μου!!!!

μην λες λοιπόν ότι αντέγραψα.........
μην πέφτεις στις παγίδες των Σκοπιανών
θυμάσαι ότι όταν ήμουν στο maknews έλεγαν ότι ήμουν ο...Istor ?
με τον abecedar μιλάς και όχι με κάποιον άλλον....
είναι ο μόνος που έχει εμμονή να βρίσκει τι γράφω σε άλλα φόρουμ

4 σχόλια:

  1. Ακρίτα,
    Δεν ήθελα να σε "θίξω" ούτε να αμφισβητίσω την ειλικρίνεια σου. Ούτε να διεκδικήσω "πνευματικά δικαιώματα". Προφανώς και οι δυό μας "είδαμε" το ίδιο πράγμα γι' αυτό και μοιάζουν τα γραφόμενα μας. Τελεία και παύλα και άσε τους αμπεσεντάρηδες και τους "ανώνυμους" να κουρεύονται και να βλέπουν συνομωσίες.
    Απαξιώ να ξαναγράψω στο abecedar. Του φάνηκαν λέει υβριστικά όσα είπα για το maknews. Προφανώς απευθύνονται σε ηλίθιους γιατί μόνο ένας ηλίθιος θα ισχυριζόταν ότι το maknews δεν είναι ένας χώρος συγκέντρωσης των μεγαλύτερων ρατσιστών, φασιστών, εθνικιστών που η πλύση εγκεφάλου τους έχει κάνει να δείχνουν σε ενδεχόμενη ιατρική εξέταση ότι πάσχουν από "σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια".
    ΥΓ: Μια και τον ανέφερες, αλήθεια πού εξαφανίστηκε ο Ιστορ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο abecedar μου θυμίζει στο γράψιμο τον alkiviades εάν τον θυμάσαι!!!
    Αυτός που το έπαιζε Έλληνας και πόσταρε όλα του ΟΤ τα επιχειρήματα.

    Ο Istor ζει και βασιλεύει.....

    http://www.topix.net/forum/world/macedonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός κι αν πάσχει από σύνδρομο πολλαπλής προσωπικότητας ο Abecedar δεν είναι ο ίδιος με τον Alkiviades (και υπάρχει άτομο με φιλοκομιτατζίδικες θέσεις που γράφει με αυτό το επώνυμο σε άλλα forum). Κι αυτό απλά γιατί έχουν συμμετάσχει στις ίδιες συζητήσεις στο maknews. Άσε που σπανίως και που τον Alkiviades τον πιάνουν δημοκρατικές ευαισθησίες και αντιρατσιστικά αντανακλαστικά με αυτά που διαβάζει για τους Έλληνες ενώ ο Abecedar πάντα τα σιγοντάρει (δες και τη φάση με τα γίδια).

    Με 7000 ψήφους max πανελλαδικά κάποτε το ΟΤ το εκπληκτικό είναι πόσοι λίγοι είναι οι φιλοκομιτατζήδες που γράφουν στα blogs τους ως ανώνυμοι και ιδίως στο maknews.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΕ το να συμμετέχουν δύο χρήστες με διαφορετικά ονόματα σε ένα φόρουμ, από κοινό υπολογιστή μπορεί να γίνει άνετα αλλάζοντας το proxy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.