Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Αποθέωση του ακραίου Σλαβομακεδονισμού στα Σκόπια με το νέο στάδιο της εθνικής κακογουστιάς

Η σκοπιανή προκλητικότητα και κακογουστιά δεν έχουν τέλος, όπως καταδεικνύουν οι μακέτες του υπό ανακατασκευή εθνικού σταδίου των Σκοπίων, τις οποίες φέρνει στη δημοσιότητα το «ΘΕΜΑ».

Στο στάδιο «Αρένα Φίλιππος Β’» εκπονούνται έργα επέκτασης, με στόχο να αποκτήσει χωρητικότητα άνω των 40.000 θέσεων και να αποτελέσει έδρα των ομάδων Vardar και Rabotnicki, που αγωνίζονται στην Α΄ εθνική κατηγορία της χώρας. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, το 2011, οι αγώνες θα δίνονται υπό το βλέμμα του βασιλιά Φιλίππου Β’, επιβλητικό άγαλμα του οποίου θα κοσμεί το στάδιο, μαζί με αγάλματα Μακεδόνων στρατιωτών, που θα κρατούν δόρατα και ασπίδες με τον ήλιο της Βεργίνας.


Μάλιστα, δύο από αυτούς θα τοποθετηθούν στην πύλη, σταυρώνοντας τις σάρισές τους, κάτω από τις οποίες θα εισέρχονται στο στάδιο οι αθλητές.

Παναγιώτης Σαββίδης
Πρώτο Θέμα της 23-8-2009,σελ 39

4 σχόλια:

  1. ΜΠΠΡΡΡΡΡ, αυτά να τα βλέπουμε κι εμείς μην τυχόν και προκύψει καμιά παρόμοια ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πάνε καλά τα άτομα. Και καλά τώρα θα μεταφέρονται νοερά στην αρχαία Μακεδονία, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.