Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Παπανδρέου, Λοβέρδος, Ρόντος και Βαλλιανάτος θα είναι η πιθανή νέα ηγεσία που θα κατευθύνει την Πολυπολιτισμική Εξωτερική Πολιτική.

άραγε ποιο θα είναι το αύριο με αυτούς στο τιμόνι της χώρας ;
Ήδη έδωσα ένα στίγμα με το "Πολυπολιτισμικό" και θα δώσω και ένα φανταστικό σενάριο τι θα κάνουν αύριο σε ότι αφορά την πολιτική τους στο Μακεδονικό .......

  • Με την επαύριο θα απαγορευτεί σε κάθε Έλληνα γηγενή να αποκαλείται Μακεδόνας για να μην θιχτεί η Μακεδονική μειονότητα , η οποία θα έχει αναγνωριστεί πριν καν αλλάξουν ονόματα στις πόρτες του ΥΠΕΞ.
  • Θα καταργηθεί ο εθνικιστικός νόμος του Γεννηματά προκειμένου οι 1.000 Μακεδόνες παππούδες και 99.000 συγγενείς τους επιτέλους να ξαναέλθουν στα πάτρια εδάφη.
  • Θα ιδρυθεί νέο κόμμα με την επονομασία "Υπόδουλη Μακεδονία".
  • Θα απαγορευθεί σε κάθε μη Μακεδόνα να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε όρο που να περιέχει "Μακεδονικό".
  • Θα ζητηθεί από τον ΟΗΕ η αναγνώριση της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας" στα πλαίσια της προεκλογικής υπόσχεσης "ένα όνομα έναντι όλων".
  • Θα εισαχθούν υποχρεωτικά στα Ελληνικά δημόσια σχολεία τα μαθήματα της Μακεδονικής Ιστορίας και Μακεδονικής Γλώσσας στο επίπεδο 20 ωρών την εβδομάδα. Κάθε μαθητής που θα εναντιώνεται σε αυτό θα αποβάλεται από τα σχολεία ως εθνικιστής και θα τον στέλνουν στην Γράβα για Πολυπολιτισμική επιμόρφωση.
  • Θα σταματήσει κάθε αναφορά για τον αρχαίο Μακεδονικό πολιτισμό ενώ θα συγγραφούν νέα βιβλία με την συνεργασία των Μακεδονικών Ακαδημαϊκών οργανισμών και ινστιτούτων. Κύριος σύνδεσμος θα είναι ο γνωστός για την αμεροληψία του Ρίστο Στεφοφ.
  • Θα δοθεί λύση στο περιουσιακό δίνοντας τους νομούς Φλώρινας, Καστοριάς και Έδεσσας στους Αιγαιάτες, μιας και θα έχουμε χάσει όλα τα δικαστήρια παρά την συγκλονιστική προσπάθεια της ομάδας "Ηρακλείδη" που συστάθηκε από το ΥΠΕΞ για αυτό το λόγο.
  • Θα κλείσουν όλα τα εθνικιστικά κέντρα που προοωθούν τον αντιμακεδονισμό όπως το ΕΜΣ και το ΙΜΧΑ.
  • Το μουσείο Μακεδονικού αγώνα θα μετανομασθεί σε "Μουσείο Εθνοκαθάρσεως των Μακεδόνων" με πρόεδρο τον Τάσο Κωστόπουλο.
  • Η εφημερίδα Μακεδονία θα αλλάξει όνομα και θα αποκαλείται πλέον "Belomorska".

Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην δική σας φαντασία και χιούμορ.

Άλλωστε εμείς οι Έλληνες έχουμε αρκετό χιούμορ.....

2 σχόλια:

  1. Ο Βαλλιανατος ??
    Αυτος ο ομοφυλοφιλος που ηταν υπερ των gay γαμων και που κανει παρεα με τον Βοσκοπουλοφσκι του Ουρανιου τοξου

    Νομιζα οτι το ΠΑΣΟΚ τον ειχε διωξει ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπερβολικό, με σαφή αίσθηση του χιούμορ, το δημοσιέυμα σου φίλε Ακρίτα, αλλά ας μην ξαφνιαστούμε αν μερικά από τη σημεία σου γίνουν πραγματικότητα.....

    που φτάσαμε, η πραγματικότητα να είναι πιο φανταστική και από την φαντασία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.