Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ψηφίστε Οικολόγους-Πράσινους παροτρείνει η Σκοπιανή "αντιπολίτευση" του εθνικιστικού κόμματος Ο.Τ., στους συνοδοιπόρους της.!!!

Όπως αναρτήθηκε στο belomorska μπλογκ , και το οποίο υποστήριζε στις προηγούμενες εκλογές την "Φιλελεύθερη Συμμαχία"(2η από το τέλος στους ψήφους , με τελευταίο το Ουράνιο Τόξο) παροτρύνει τους Σκοπιανούς εν Ελλάδι να ψηφίσουν τους "οικολόγους-πράσινους" του φίλου του Ατάνας Παρίσι γνωστού ....Τρεμόπουλου και του τελευταίου πουλέν τους Χρυσόγελου.

Στο μπλογκ έφηβος υπάρχουν όλες σχεδόν οι δηλώσεις του Χρυσόγελου για το Μακεδονικό. Χαρακτηριστικά λέει....

Δεν είναι λογικό να γίνουν αποδεκτοί με τον αυτοπροσδιορισμό που χρησιμοποιούν στη γλώσσα τους, ως Μακεντόντσι, που δε θίγει σε τίποτα τους Έλληνες Μακεδόνες;
(μα δεν δέχονται ούτε αυτό, δεν το γνωρίζεται;)

Θα μπορούσαμε, εξάλλου, να προτείνουμε κοινά διαπολιτισμικά προγράμματα και την υιοθέτηση από το εκπαιδευτικό σύστημα των γειτονικών χωρών της διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας.
(δηλαδή να διδάσκονται ότι ο Αλέξανδρος και οι Μακεδόνες μιλούσαν Σλάβικα και ότι οι Έλληνες είναι ο αιώνιος εχθρός των ...Μακεδόνων ; Για αυτό το σύστημα μιλάμε ;
ή κάποιο καινούργιο σύστημα ; )

Υπενθυμίζω ότι ο όρος belomorska είναι μία διάδοχη κατάσταση του ευρύτερου γεωγραφικά βουλγαρικού όρου Εgeiska Makedoniia (Μακεδονία του Αιγαίου), ο οποίος καλύπτει όλο το τμήμα της ελληνικής Μακεδονίας και ο οποίος μετά τον πόλεμο χρησιμοποιείται από την πνευματική και πολιτική ηγεσία της FYROM.
Ο όρος Belomorie επινοήθηκε α­πό τους Βούλγαρους επιστήμονες-γεωγράφους της εποχής του πολέμου για να αποδώσει αρχικά τη γεωγραφική περιοχή μεταξύ του Θερμαϊκού κόλπου και του κόλπου της Αλεξανδρουπόλεως, κατ' αντιστοιχίαν των άλλων δύο περιοχών που «κατείχε» η Βουλγαρία κατά την περίοδο αυτή -της Δοβρουτσάς και της περιοχής της Νότιας Γιουγκοσλαβίας που είχαν επίσης συγκεκριμένα διακριτά ονόματα.

6 σχόλια:

  1. Δεν αποτελει εκπληξη η προτροπη του ΟΤ,αναμενομενο ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδα το τύπο από τους Οικολόγους στο debate... πραγματικά τελείως Χρυ-σούργελος ο τύπος.

    Απορία: το βαζάκι περιείχε νερό ή τον καφέ του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mia matia edw
    http://www.ecogreens-gr.org/cms/forum/viewtopic.php?f=19&t=124&start=90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειπαμε, αυτοι ειναι γνωστοι προδοτες! Ολοι οι υπολοιποι ομως που εχουν συνεργαστει με το ουρανιο τοξο; ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,Συριζα κ.α.
    Μονο ο ΛΑΟΣ έχει αξιοπρεπη και αμετακινητη θεση.
    Επίσης, θα είχε ενδιαφερον να μαθαιναμε τη σχεση του κ. Κωνσταντινου με την μητέρα του κ. Λιάνη (το γενος Κωνσταντινοβ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Katsorov einai to onoma tis miteras Liani.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπάμαι αφάνταστα για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και αποσύρω συμβολικά, γιατί νομικά δεν γίνεται, την υποψηφιότητά μου.

    http://elec09.ecogreens-gr.org/index.php?option=com_content&view=article&id=293:konstantinou&catid=49:11pella&Itemid=58

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.