Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Με την Ελληνοποίηση 550.000 αλλοεθνών που προωθεί το ΠΑΣΟΚ τα εθνικά θέματα θα....

μοιάζουν μύγα στον ωκεανό.
Όταν 130.000 οικονομικοί μετανάστες αδυνατούν να μαζέψουν τον οριζόμενο από το νόμο αριθμό ενσήμων τι κάνει η κυβέρνηση ;
Θα αλλάξει τον νόμο μειώνοντας ακόμα περισσότερο τις απαιτήσεις , θα φορτώσει τα άδεια ταμεία υγείας και πρόνοιας με χιλιάδες ανασφάλιστους και εσύ Έλληνα πλήρωνε τα δάνεια που θα πάρει ο κάθε Παπακωνσταντίνου βάζοντας υποθήκη την πατρίδα σου.


Αλλά και οι 550.000 αλλοεθνείς που θα αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου με την απόκτηση της Ελληνικής ιθαγένειας άραγε ποιο κόμμα θα υποστηρίξουν;


Μα φυσικά αυτούς που θα του δώσουν αυτό το δικαίωμα.


Αλήθεια οι 550.000 μετανάστες ήρθαν γιατί......




...... τους ζητήσαμε ή γιατί μπήκανε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα ;

Φυσικά μπήκαν ΛΑΘΡΑΙΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ και τώρα τους Ελληνοποιούμε....


Υπενθυμίζω το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου είπαν ΟΧΙ στους ψήφους των Ελλήνων της διασποράς ενώ στα μουλωχτά ετοιμάζεται και ο αποικισμός αλλοεθνούς εθνικιστικής μειονότητας στις παραμεθόριες περιοχές των μακεδονικών,θρακικών και ηπειρωτικών νομών της χώρας.


Όταν θα πεις ΝΑΙ στην Τουρκία τότε θα πεις και ΝΑΙ στον εποικισμό του Αιγαίου και της Θράκης από τουλάχιστον 600.000 Τούρκων απογόνων που έφυγαν προ του 1922.
Όταν θα πεις ΝΑΙ στα Σκόπια τότε θα πει και ΝΑΙ στον εποικισμό της Μακεδονίας από 100.000 Σλαβομακεδόνες απογόνων του εμφυλίου και της κατοχής που έφυγαν για να μην υποστούν τις συνέπειες του νόμου.


Σημειώνω βέβαια ότι το ΠΑΣΟΚ τα είπε προεκλογικά άρα 3 εκ Έλληνες ήξεραν όταν το ψήφιζαν. Και θα τα βρουν μπροστά τους.

Έτσι λοιπόν η 5η φάλλαγα που είναι η
  • γκετοποίηση των πόλεων(Αγ Παντελεήμονας, Εξάρχεια κλπ),
  • καταστροφή του εγχωρίου εμπορίου από το λαθρεμπόριο(Κινέζικα κλπ),
  • συνεχής απειλή της μαφιόζικης αλλοδαπής εγκληματικότη­τας,
  • υπονόμευση των θεσμών,
  • αλλοίωση της εθνικής παιδείας(εθνομηδενισμός),
  • ελληνική υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με την αλλοδαπή υπεργεννητικότητα,
  • διάρ­ρηξη της παράδοσης, της ιστορίας, του πολιτισμού, της κοινωνικής συνοχής,
  • ανομία και ατιμωρησία(Ziemens, χρηματιστήριο, ομόλογα, κλπ)
μετατρέπουν ήδη αυτήν την χώρα σε πολιτισμικό και πολιτικό βόθρο της Ευρώπης. Άλλωστε η εφαρμογή της «Συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ» της ΕΕ, προβλέπει την επιστροφή των παρανόμων μεταναστών, στην χώρα εισόδου τους, που δυστυχώς σε συντριπτικό ποσοστό είναι η Ελλάδα μας έχει κάνει ήδη τον βόθρο της Ευρώπης.

4 σχόλια:

  1. Αυτοι που ζουν στην Ελλαδα 10 και 15 χρονια δεν πρεπει καποια στιγμη να παρουν υπηκοοτητα? Οπως πηραν υπηκοoτητα και οι Ελληνες μεταναστες της Αμερικης η της Γερμανιας. Το περιεργο δεν μπορω να καταλαβω που ειναι. Τι θελεις εσυ? Να ειναι 30 και 40 χρονια με τις πρασινες καρτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε καταταρχήν δεν κατάλαβες τι έγραψα ή το προσπέρασες.

    Πρώτον οι μετανάστες αυτοί ήρθαν παράνομα ενώ οι Έλληνες πήγαν νόμιμα στις ΗΠΑ, Γερμανία κλπ.

    Δεύτερο δεν μειώνεις τα όρια ενσήμων για να τους κάνεις νόμιμους ούτε βάζεις γελοίους παραμέτρους(3 χρόνια σε ελληνικό σχολείο) για να τους δώσεις ιθαγένεια.

    Και τι θα γίνει τελικά όταν μάθουν όλοι οι αυτοί που θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη ότι η Ελλάδα μοιράζει ιθαγένειες και πράσινες κάρτες με το ελάχιστο δυνατό;

    Όλες οι χώρες εφαρμόζουν την ποσόστωση. Εμείς κάνουμε Έλληνες το 25% των λαθρομεταναστών και νομίζουμε ότι λύνουμε το πρόβλημα. Εσύ νομίζεις ότι λύνεται τελικά έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οντως τα 3 χρονια σε Ελληνικο σχολειο ειναι αρκετα! Κανουν τα σχολεια μπουρδελο και παιρνουν την Ιθαγενεια. Ειναι πολυ απλο! Θα βγαλουν και τις εικονες γιατι ειναι Οθωμανακια και τελειωσε το παρτυ! Απλο ειναι Ακριτα, τι δεν καταλαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πάλι μετά θα προκύψουν πολλοί κοψοχέρηδες που ήταν στο 44% του εκλογικού σώματος. Και έχεις δίκαιο δεν μπορεί να ισχυριστεί μετά κανείς ότι δεν ήξερε τι ψήφιζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.