Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Η αλήθεια για την Σκοπιανή οργάνωση "Ενωμένη Μακεδονική Διασπορά" ("United Macedonian Diaspora" - UMD)

Το νήμα αυτό περιέχει παλιές(χάθηκαν λόγω τεχνικών προβλημάτων) και νέες πληροφορίες που αφορούν την ενδιαφέρουσα έρευνα που έκανε μέλος των "the Modern Greek Studies Association" (MGSA) και οι οποίες αφορούν τις δραστηριότητες ενός οργανισμού που προωθεί τον αλυτρωτισμό, ρατσισμό και γενικά την ανθελληνική προπαγάνδα κυρίως στις ΗΠΑ και Καναδά.

Το artofmacedonism.com είχε αναρτημένο ένα μανιφέστο που καλούσε τους Σκοπιανούς να συνεχίσουν τον αγώνα για την εθνική ενοποίηση όλων των "διαιρεμένων Μακεδόνων" . Το μέλος της MGSA αποκαλύπτει ότι πίσω από το σαιτ είναι....


η Σκοπιανή οργάνωση μιας και έχει κάνει registrant με το όνομα "United Macedonian Diaspora". Αυτό είναι ένα γεγονός που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Πηγή 1
Πηγή 2
Πηγή 3

Registrant:
United Macedonian Diaspora
Private Avenue
Melbourne, NA 3000
AU

Παρόλο που η επίμαχη σελίδα κατέβηκε με την βοήθεια του google μπορούμε ακόμα να την δούμε.(Πηγές 1 και 2). Στο MGSA άλλο μέλος παρατηρεί ότι οι διευθύνσεις είναι ανύπαρκτες. Αναγνώστης όμως  του παρόντος blog όμως μας διεκρίνισε  σχολιάζοντας ότι απλά κάποια πεδία δεν συμπληρώθηκαν στις φόρμες κατοχύρωσης. To κεντρικό σύστημα καταχώρισης ονομάτων, δεν επιτρέπει κενά και έτσι η εταιρεία τα συμπληρώνει αυτομάτως. Επίσης, ο κάτοχος έχει τη δυνατότητα σε όσες εταιρείες προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες, να κρύψει κάποια (ή όλα) τα στοιχεία του.

Άρα:
"Private Avenue" σημαίνει απόκρυψη διεύθυνσης.
"ΝΑ" σημαίνει "Not Available".

Ηγετικό στέλεχος της UMD o Igor Zvezdakoski ή Rogi όπως ίδιος ομολογεί είναι  παραπέμπει στο artofmacedonism.com. Ο ίδιος έγραψε πως ονομάζεται Igor Zvezdakoski, σε πολλές περιπτώσεις. Σε άλλη περίπτωση όπου χρησιμοποιεί το ΙΔΙΟ εικονίδιο προφίλ (Μέγας Αλέξανδρος) και δηλώνει πως το "Rogi" είναι το "Igor" ανάποδα.

Σύνδεσμος 1
Σύνδεσμος 2
Rogi
Pocit i Pozdrav,
Igor Zvezdakoski

Rogi

(Igor Zvezdakoski) - in case anyone ever wondered where the Rogi came from, it's my name in reverse
 Σύνδεσμος 3

Ο Rogi (Igor Zvezdakoski) λέει ΜΟΝΟΣ του το όνομά του, δηλώνει τόπο διαμονής Μελβούρνη, αναφέρει ιδιότητα στη UMD, αποκαλύπτει πως ΚΑΝΕΙΣ δεν ανεβαίνει στα ηγετικά κλιμάκια της UMD αν δεν πιστεύει όσα γράφει ("κατεχόμενη Μακεδονία", στόχος η "εθνική ενοποίηση"), παραπέμπει σε ιστότοπο που κατοχυρώθηκε στο ΟΝΟΜΑ της UMD.

Άλλος ένας από τα ηγετικά στελέχη της UMD, ο αντπρόεδρος Aleksandar Mitreski, γράφει επωνύμος στο ίδιο forum, ταυτοποιεί τον εαυτό του με την αναφορά στο γράμμα στη Dnevnik (λέει "Δεν πρέπει να διαπραγματευτούμε ό,τι είναι δικό μας" και στο κείμενο γράφει για "εκατοντάδες χιλιάδες Μακεδόνες" που κακοπερνάνε στην Ελλάδα) και υπογράφει στην ΙΔΙΑ λογική με τον Zvezdakoski: "Υπάρχει μόνο μία Μακεδονία, η διαιρεμένη..."

Πηγή 3
Πηγή 4

Όλα τα παραπάνω είναι on-line -στα αγγλικά- και μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Υπενθυμίζω ότι η UMD βράβευσε τον Δημητρά του ΕΠΣΕ για τον "αγώνα του" για τα δικαιώματα των μειονοτήτων, πρωτοστατεί στον αντικυπριακό αγώνα και υποστηρίζει ανοιχτά τις κεμαλικές απόψεις.

2 σχόλια:

  1. Οι πρώτες τρεις πηγές για τον registrant δεν έχουν μπει σωστά.

    Ήταν από:

    http://www.networksolutions.com/whois-search/artofmacedonism.com

    http://whois.domaintools.com/artofmacedonism.com

    http://www.who.is/whois/artofmacedonism.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύνδεσμοι διορθώθηκαν.
    Ευχαριστώ για την παρέμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.