Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Μιά έκκληση που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.


Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα των Σκοπίων απειλεί τους φίλους απ΄το γειτονικό Taxalia.blogspot λόγω ανάρτησης που αφορούσε έναν Σκοπιανό καθηγητή ο οποίος εξύβριζε χυδαία σε δημοσίευμά του τον περασμένο Μάιο (δείτε εδώ το άθλιο άρθρο),τον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας Κ.Καραμανλή αλλά και τον Γ.Καρατζαφέρη.

Το Taxalia απάντησε καταλλήλως στον συγκεκριμένο "κύριο" και σήμερα δέχτηκε τις απειλές των υπηρεσιών της γειτονικής χώρας...

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να απασχολήσει όχι μόνο τα blogs αλλά και την πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Απειλές δεχόμαστε σχεδόν όλοι οι bloggers που ασχολούμαστε με τα Εθνικά θέματα.Αν όμως από τις απλές ανώνυμες απειλητικές ηλιθιότητες που μπορεί ο καθένας να απευθύνει μέσω του διαδικτύου περάσουμε σε επίσημες απειλές και παρεμβάσεις κρατικών οργάνων,τότε οι κίνδυνοι που διαφαίνονται είναι πολλοί.

Οι γείτονές μας,τόσο από Βορρά όσο και από ανατολικά δυστυχώς βρίσκονται πολύ πιο μπροστά από μας σε θέματα διαδικτύου και κρατικής ιντερνετικής προπαγάνδας στην οποία και δίνουν τη δέουσα βαρύτητα (..παράδειγμα εδώ).Την λογοκρισία όμως στην οποία επιδίδονται με επιτυχία στις χώρες τους δε θα πρέπει να τους επιτραπεί να την εξάγουν.

Πρέπει να υπάρξει καθολική στήριξη στο Taxalia.
Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή την περίπτωση αναπάντητη.

κ.κ. Πολιτικοί ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ.


1 σχόλιο:

  1. Ουδέν πρόβλημα. Δεν διέρρευσαν προσωπικά δεδομένα (υπήρχαν ήδη online), δεν έχουν εξουσία εκτός Σκοπίων και η ελευθερία λόγου στο blog καλύπτεται από τους νόμους των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.