Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009

Η Ξεφτίλα της Πρυτανείας και του ανύπαρκτου Ελλαδικού ΚράτουςΠανεπιστημιακό άσυλο – Μια παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία, θεσμοθετημένης ασυδοσίας

Ως πότε το άσυλο.....;
μέχρι να σκοτώσουν κάποιον οι αναρχικοί ;

ANANEΩΣΗ 20:55
Δεν τα έλεγα;
Δυστυχώς δολοφονική επίθεση αντιεξουσιαστών-αναρχοφασιστών  εις βάρος του πρύτανη Χρ.Κίττα κατά την διάρκεια των επεισοδίων.
Και εμείς ακόμα μιλάμε για άσυλο.......... ιδεών.

3 σχόλια:

 1. NΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...αρση του ασύλου σε τέτοιες περιπτώσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κατάργηση σήμερα του ασύλου σημαίνει απελευθέρωση των ΑΕΙ από τη βίαιη εξουσία των μειοψηφιών και ελευθερία της διακίνησης των ιδεών ξεπερνώντας την άγρια χειραγώγηση των εξτρεμιστών.

  Κατάργηση του ασύλου σημαίνει τέλος στις χειροδικίες, στους τραμπουκισμούς και στις καταλήψεις από βίαιες μειοψηφίες των ΑΕΙ.

  Κατάργηση του ασύλου σημαίνει περισσότερη ελευθερία στην πολιτική σκέψη και στην ακαδημαϊκή δράση. Όσοι θέλουν μια καλύτερη δημόσια παιδεία ας τολμήσουν και ας αγνοήσουν αυτούς που καλύπτονται πίσω από το σημερινό τραγικό αδιέξοδο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μούφα είναι ο τραυματισμός του πρύτανη,
  υπάρχουν και φωτογραφίες ότι είναι μια χαρά ο "κύριος",

  http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_8706.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.