Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ο Δημητράς του Ελσίνκι μιλάει για "Αιγαιάτες Μακεδόνες" στο δείπνο της "Ενωμένης Μακεδονικής του Διασποράς"....με αφορμή την άρνηση* του Τσέχου προέδρου να υπογράψει τη Συνθήκη της Λισαβόνας λόγω Σουδητών Γερμανών.
Παρακάτω μιλάει στον πληθυντικό και λέει "έχουμε πολλά εργαλεία" για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος.

Κε Δημητρά πάντως ο Τσέχος Πρόεδρος τελικά πέτυχε εξαίρεση κόντρα στους πάντες παρά τη μεταβολή του κειμένου που θα έπρεπε να εγκριθεί εκ νέου από τα υπόλοιπα μέλη.

Μην ξεχνάμε ότι ο όρος "Αιγαιάτες Μακεδόνες" είναι ένας αλυτρωτικός προσδιορισμός που χρησιμοποιούν οι Σλαβομακεδόνες από ιδρύσεως των από τον Τίτο με σκοπό φυσικά την προσάρτηση της Ελληνικής Μακεδονίας. Δεν τα λέω εγώ αλλά ο  Δρ Ντάνφορθ....... Κε Δημητρά....ο συνεργάτης του ΕΠΣΕ.

Εσείς συμφωνείται  με τον Δρ Ντάνφορθ ;
Μάλλον όχι.

3 σχόλια:

 1. Και η βελονα αγαπητε ΑΚΡΙΤΑ, κολλαει στο "ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ", δηλαδη ΤΗΝ ΣΛΑΥΙΚΗΝ ( Η ΜΙΑΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ) ΟΜΙΛΟΥΝΤΩΝ, ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ !
  Αυτο-πυροβολουμεθα....................!


  Γιωργος Τσαπανος
  Καλιφορνια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ καλά κάνουν οι Τσέχοι.

  Στην τελική, οι Σουδήτες Γερμανοί έφυγαν από έδαφος που ήταν, σύμφωνα με τη συμφωνία του Μονάχου, μέρος της Γερμανίας αλλά αντίθετα οι "Αιγαιάτες Μακεδόνες" πολέμησαν κατά της ίδιας της χώρας τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.