Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τους μετανάστες. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας.


Toυ FactorX
αναδημοσίευση από το strategy-geopolitics4.blogspot.com


Έρχονται Χριστούγεννα και ο θείος Γιώργος μοιράζει ιθαγένειες. Τι παράσταση ήταν αυτή, live υπουργικό συμβούλιο, με έκτακτη συμμετοχή του Μακαριωτάτου, για να μπούμε στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και με φιλανθρωπική φόρα να διευρυνθεί, εν όψει δημοτικών εκλογών, η εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ με ευγνώμονες αλλοδαπούς. Τι κι αν θα αποκτήσουμε μια μειονότητα ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη; Ψιλά γράμματα εκεί στα βάθη της Μινεσότα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κι οι χαρωποί φιλάνθρωποι «σοσιαλιστές» υπουργοί του μοιράζουν ελληνικές ταυτότητες, όπως τις χάντρες και τα καθρεφτάκια. Με συνοπτικές διαδικασίες και τσαμπουκά, χωρίς να μας ρωτήσει κανείς εμάς τους ιθαγενείς, ο κ. Παπανδρέου θα μας μπήξει στο μάτι τις ιδεοληψίες του και θα επιτύχει να αλλοιώσει όχι απλώς το εκλογικό σώμα αλλά και την εθνολογική και θρησκευτική ομοιογένεια της Ελλάδας.

Η φάλαγγα της «πολιτικής ορθότητας», οι φαιοχίτωνες της «προοδευτικότητας» πανηγυρίζουν. Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή και στην εθνική ομοιογένεια, πέρα από την μικροκομματική τακτική των τζουτζέδων που τα σκέφτηκαν όλα αυτά, κρύβεται η .....
.... χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να ηττηθεί επιτέλους το κωλοέθνος. Αφού του ξεσκίσανε την Ιστορία, την Παιδεία, αφού χρόνια χύνουν την χολή τους κατά της ταυτότητας των πατεράδων μας, της δικής ΜΑΣ ταυτότητας, τώρα θέλουνε να του αλλάξουνε τα φώτα κι αριθμητικά.

Η μεγαλύτερη αλλαγή της σύνθεσης του λαού της χώρας μετά το 1922, θα γίνει τώρα. Οι νεοταξίτες «προοδευτικοί», το ψευτοαριστερό φασισταριό, αποδομεί πια το ίδιο το Έθνος. Αφού δεν μπορούν να διώξουν εμάς, θα φυτέψουν κατοσταριές χιλιάδες από πάσης προέλευσης, κυρίως μουσουλμάνους.

Νομίζουν ότι πήραν λαϊκή εντολή να κάνουν ότι τους γουστάρει;

Νομίζουν ότι η χώρα, το Έθνος που έχτισαν με το αίμα τους οι αγώνες των Ελλήνων θα διαλυθεί χάριν μερικών παραπάνω ψήφων και για να ικανοποιήσουν τις κοσμοπολίτικες και μικροπολιτικές συνωμοσιούλες τους;

Είναι επίορκοι και ξεσκίζουν το Σύνταγμα που με θράσσος επικαλούνται.

Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν έγινε τέτοια μαζική, δίκην χαρτοπόλεμου, απονομή ιθαγένειας. Κανένα κοινοτικό δίκαιο δεν μας επιβάλλει να αυτοϋπονομευθούμε ως κοινωνία.

Απαιτούμε και καλούμε την Μπλογκόσφαιρα σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση:

ΟΧΙ στο νομοσχέδιο.

ΟΧΙ στην άκριτη μαζική «ελληνοποίηση» μουσουλμάνων.

ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στους ισλαμοφασίστες του Ερντογάν αν δεν ελέγξουν τα σύνορα τους και δεν διαλύσουν τον ΚΡΑΤΙΚΟ και παρακρατικό μηχανισμό τους, που κερδοσκοπεί προωθώντας τα πλήθη των μεταναστών στην Ελλάδα, υπονομεύοντας την ασφάλεια μας, την οικονομία μας και την κοινωνική συνοχή. Αυτή την υπονόμευση θέλει τώρα να νομιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ.

Κυρώσεις στην Τουρκία, τώρα. Μπλοκάρισμα κάθε κονδυλίου αν δεν αναγνωρίσει την Κύπρο και δεν σταματήσει τον ακήρυκτο μεταναστευτικό πόλεμο κατά της Ελλάδας.

Μακρά νόμιμη παραμονή και πολιτισμικά κριτήρια για κατ’ επιλογή απονομή της ελληνικής ιθαγένειας.

Τέλος, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ρωτήστε μας. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας. Είναι το σπίτι μας, το σπίτι των παιδιών μας.

2 σχόλια:

  1. Ακρίτα,

    Έχω μεγαλώσει στην Γερμανία . Οι γονείς μου φύγαν το 1960 από την Μακεδονία και κατόπιν ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ γερμανικής εταιρείας , και αφού πέρασαν τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις, μετεγκαταστάθηκαν στην Γερμανία.
    Ο αδελφός μου ζει στην Γερμανία αλλά δεν έχει αυτόματα την γερμανική υπηκοότητα. ΑΝ ΘΕΛΕΙ μπορεί να την έχει εάν πληρεί τις προϋποθέσεις που ορίζει ο Νόμος. Θα πρέπει να δώσει εξετάσεις στην Γερμανική, γερμανιστί ‘einbuergergungsttest’, κάτι σαν ΑΣΕΠ, να περάσει και μετά από καταβολή ενός ποσού να πάρει την υπηκοότητα.
    Το θέμα της διπλής υπηκοότητας είναι ένα άλλο θέμα που πρέπει να δει η κυβέρνηση.

    Πρώτα πρέπει να οριστεί ποιος είναι παράνομος μετανάστης.

    Το ζήτημα για μένα είναι ότι υπάρχουν οι εξής κατηγορίες :

    1. Μετανάστες που ζητούν εργασία και υπάρχουν εργοδότες που τους την προσφέρουν.
    Υπάρχουν στο χωριό μου εποχιακοί εργάτες με σύμβαση χρόνου από την Βουλγαρία, οι οποίοι μετά την παρέλευση της προβλεπόμενης προθεσμίας επιστρέφουν στην πατρίδα τους. Αυτοί δεν χρειάζονται υπηκοότητα. Δεν θέλουν με το ζόρι να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια.
    2. Μετανάστες οι οποίοι έρχονται παράνομα στην χώρα μας και δεν δικαιούνται πολιτικό άσυλο. Πρέπει να φεύγουν από την Ελλάδα.
    3. Μετανάστες που έρχονται και είναι πραγματικοί πολιτικά διωκόμενοι.
    4. Μετανάστες από διάφορα μέρη του κόσμου που ένας γονέας είναι Έλληνας. Εδώ φυσικά κα να παίρνει την ιθαγένεια

    Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις πρέπει ο ίδιος ο Μετανάστης να ζητήσει ο ίδιος την ιθαγένεια και ο νομοθέτης με κριτήρια να ορίσει ποιος ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ.
    ΟΧΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ.
    Οι ανεξέλεγκτες ελληνοποιήσεις θα φέρουν ανεξέλεγκτα εθνικά προβλήματα.
    ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ‘ΑΣΕΠ’ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΡΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yauna Takabara δυστυχώς εδώ δεν είμαστε Γερμανία. Αυτή η απόφαση είναι ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ και όχι ανθρωπιστική ή οικονομική και ότι άλλο. Υπενθυμίζω ποιοί πανυγύριζαν με σημαίες του ΠΑΣΟΚ κατά την 4η του Οχτώβρη. Τα πράματα πλέον είναι σοβαρά και εθνικά επικίνδυνα. Είναι τόσο η ΚΟΜΜΑΤΙΚΉ τους πρεμούρα να κλείσουν το θέμα με την εισαγωγή νέων 500.000 ψηφοφόρων που δεν λογαριάζουν καθόλου το εθνικό αίσθημα ή συμφέρον.

    Τα λόγια πλέον είναι περιττά και χρειάζονται πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.