Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

The Poverty of Multiculturalism - Η φτώχεια της Πολυπολιτισμικότητας

Ένα από τα τελευταία βιβλία που περιγράφει την φτώχεια, την ανεπάρκεια και την στειρότητα της Πολυπολιτισμικότητας  όχι μόνο στην θεωρία αλλά και στην πράξη είναι το βιβλίο του Βρετανού Patrick West με τον τίτλο The Poverty of Multiculturalism - Η φτώχεια της Πολυπολιτισμικότητας.
Το βιβλίο θεωρεί ότι η πολυπολιτισμικότητα που έχει επιβληθεί  δεν είναι παρά μια δικτατορία της αρετής σε άνθρωπους όπου προηγούμένως ήσαν ελευθέροι. Και αυτό είναι ένα δόγμα που δεν προέρχεται από τους μετανάστες , αλλά από την καρδιά του οικοδεσπότη πολιτισμού . Κάτι παρόμιο προσπαθούν να μας επιβάλουν οι Έλληνες εθνομηδενιστές μέσω των Μ.Κ.Ο όπου πλέον αρχίζουν και νομοθετούν καταλύοντας κάθε είδους δημοκρατίας με χαρακτηριστικό παράδειγμα το εθνοκτόνο νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια.
Η Πολυπολιτισμικότητα λοιπόν σύμφωνα με το βιβλίο ανήκει στις αντινομιστικές ιδεολογίες όπως ο κουμουνισμός και ο πουριτανισμός.
Μην περιμένετε να μεταφραστεί αυτό το βιβλίο στα Ελληνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.