Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Η Θράκη σιγοβράζει και το Ελληνικό Κράτος κοιμάται.

Μετά την τελευταία συνέντευξη της ηρωικής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου όπου είπε τα πράματα με το όνομά τους και επειδή πλέον στην Θράκη αρχίζει και μυρίζει έντονα η δυσοσμία το Νεοθωμανισμού με   παράλληλη την ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ του Ελληνικού κράτους(πολιτική ραγιαδισμού), αποφάσισα να ασχοληθώ και με αυτό το θέμα.
Η διείσδυση της Τουρκίας είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φανταζόμασταν τελικά.Δυστυχώς οι Τούρκοι αλωνίζουν και δηλητηριάζουν την περιοχή. Δεν είναι μόνο οι Ντεντέδες και οι ψευτομουφτήδες.Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι ανάμεσα σε αυτούς.
Οι σκοπιανοί της Ελλάδος φυσικά δεν θα αφήσουν την ευκαιρία αυτή και πρέπει να αγρυπνούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Άλλωστε είναι γνωστές οι επαφές τους με τα νεοθωμανικά στοιχεία της Θράκης αλλά και για να μην ξεχνάμε με τους Αλβανούς Τσάμηδες.
Για αρχή δίνω μερικά λινκς πρωτοβουλίας θρακιωτών με θέμα τις ΕΧΘΡΙΚΕΣ ενέργειες των Τούρκων στην Θράκη. Aυτά είναι:

http://proxeneio-stop.org/
http://tourkikanea.wordpress.com/
http://ahmetmete.wordpress.com/
http://antifonitis.gr/online/
http://www.xronos.gr/

1 σχόλιο:

  1. To simerino Eleniko Kratos einai ipokromenos na lisi problmata ta opia mekri xtes ta theorousane eos aniparkta ,mazemena problimata epi peninta xronjia .I oikonomiki krisi fenete exei sinexia ligotera dhiathesima lefta kai anthropous gia antimetopyisi tou zitimatos .Kathos kai i genia tis pankosmiopyisis fenete tha einai nikitis se ola ta krati .Ena pragma einai ksekatharo .
    I lisis tha einai simfona me ta anthropina dhikeomata .Oti kai ena kani kanis ,oses prospathies na kani ,ean i lisis dhen pane simfona me ta anthripina dhikeomata einai katadhikasmena kata ti gnomi mou .
    Ksafnika i Eladha dhipliasiastike kai se afto to dhiplasiasmo dhen brikane mono elines dhianooumenoi alla kai tourkous,ebreous,bllakous,sllabous arbanites kai tsamidhes .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.