Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Μετά τον διορισμό του Κωνσταντίνου στην ΔΕΘ...αντε βρε ΠΑΣΟΚ και με τον Βοσκόπουλο στα Πρέσπεια

Ο δικηγόρος Γιάννης Κωνσταντίνου είναι ο νέος πρόεδρος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που διόρισε το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ σύμφωνα με τους αδιάβροχους.
Σε παρουσίαση του «Μακεδονικού Αναγνωστικού» είχε δηλώσει: «Είμαι ένας ευρωπαίος ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ κεντροαριστερός δικηγόρος».
Τον πιστεύουμε. Είναι αναμφίβολα «ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ».
Γι' αυτό τον προτίμησε ο νέος πατριωτισμός που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ του ΔΝΤ.
Όχι τον Ελληνικό πατριωτισμό, αλλά τον εθνομηδενιστικό πατριωτισμό.
Αυτός είναι ο πατριωτισμός του νέου ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ, της Δραγώνα και του Κωνσταντίνου.
Ο Ελληνόφωνος και όχι ο Ελληνικός.
Ποιος είναι ο Ελληνόφωνος Κωνσταντίνου;
Είναι από αυτούς που προώθησε μαζί με άλλα μπουμπούκια την προπαγανδιστική ατζέντα του ΟΤ και το περιβόητο  «Μακεδονικό Αναγνωστικό».
Άντε στα «Πρέσπεια» να βάλετε εσείς του ΠΑΣΟΚ και τον Βοσκόπουλο.
Περισσότερα στα

11 σχόλια:

  1. Κάποτε οι αριστεροί πολίτες πέθαιναν από τις σφαίρες των Ναζί για να διατηρήσουν τη Μακεδονία ελεύθερη. Τώρα ναζιστές έχουν το θράσος να δηλώνουν αριστεροί και να ολοκληρώνουν το έργο του Χίτλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν μπορει θα ειναι διανοια στην οργανωση εκθεσεων ο τυπος, μην κοιτατε που ειναι δικηγορος.
    Κατι θα ξερει ο προθυπουργος που τον τοποθετησε....αραγε θα μαθουμε και εμεις?
    Στις ποσες καμμενες σημαιες προσλαμβανομαι προεδρος καπου κ. Πρωθυπουργε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε ανωνυμε 1.54 ο Κωνσταντινου δηλωνει αριστερος και οχι δεξιος αλλα αυτο λιγο μετραει ,εκεινο που θελω να σε ρωτησω ποτε οι αριστεροι πεθαιναν για να μεινει ελευθερη η μακεδονια?οταν συνεργαζοταν με τους βουλγαρους (βασιλικους και εν μια νυκτι κομμουνιστες) η' με το μεγαλο φιλεληνα Τιτο? μηπως εχεις ακουσει κατα τυχη για το σνοφ η νοφ αργοτερα και με ποιους συνεργαζοταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο διαδίκτυο είδα κάπου ότι ο Κωνσταντίνου ήταν προσωπική επιλογή του Χάρη Καστανίδη. Ας τους χαιρόμαστε όλους τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 1:54 μην φτάνουμε στο σημείο όλους και όλα να τους αποκαλούμε ναζί ή νεοναζί,
    ξέρω ότι στο διαδίκτυο σήμερα κυκλοφορεί αυτή η άποψη για τον εν λόγο ελληνόφωνο δικηγόρο αλλά νομίζω ότι είναι τραβηγμένη.
    Δυστυχώς η μισή πατρίδα μου την τελευταία δεκαετία αρχίζει και γίνεται κέντρο μισελληνικών απόψεων που έχουν σαν στόχο την Μακεδονία, τον Ελληνισμό και την Χριστιανοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιλέχθηκε ο άριστος και όχι ο αρεστός!

    Χαρ, χαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Είμαι ένας ευρωπαίος"

    χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και εγω ειμαι ευρωπαιος και εχω το προσωπο ..ελαιωνα!!!μπορει ομως και να ειμαι ασιατης και να παριστανω τον ευρωπαιο.αμα το χαψατε προβλημα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα δικαιώματα των μειοψηφιών ζητούν και απαιτούν γη και ύδωρ από τις πλειοψηφίες στα σημερινά διαμορφωμένα εθνοκράτη!!

    Τι αθλιότητα,αλήθεια!

    Μακάρι να παραδεχθούν κάποτε την ανθελληνικότητά των ευθέως ώστε να γνωρίζουμε και εμείς οι απλοί Έλληνες πολίτες αυτού του τόπου πού να στρέψομε την ωργισμένη προσοχή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6.7.10
    Διεθνής Επιτροπή Ελσίνκι: Δικτατορική η πολιτική στα Σκόπια






    Ιούλιος 6, 2010.

    Τεράστιο χάσμα υπάρχει μεταξύ των Αλβανών και στων Σλάβων της πΓΔΜ και η εμβάθυνση αυτού του χάσματος είναι ένα από τα βασικά προβλήματα στη χώρα αυτή, γράφει η ετήσια έκθεση της Επιτροπής του Ελσίνκι.

    Σύμφωνα με την έκθεση, όπως δημοσιεύεται στην αλβανόφωνη ‘Λάιμ’, το παρατηρούμενο κενό μεταξύ των δύο κυρίαρχων εθνοτήτων στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας συνεχίζεται λόγω της άκαμπτης πολιτικής που ακολουθείται και της επιμονής στη λογική των διακρίσεων για εθνικούς λόγους.

    «Είναι αλήθεια ότι ζούμε όλοι παράλληλα σε έναν κοινό κόσμο. Έχουμε μια κυβέρνηση του κόμματος του Γκρουέφσκι, VMRO-DPMNE, που είναι υπεύθυνο για τους σλαβικής καταγωγής κατοίκους και το αλβανικό κόμμα, DUI, για τους κατοίκους αλβανικής καταγωγής. Το χάσμα συνεχίζει να βαθαίνει με την διαίρεση των δύο εθνικών κοινοτήτων, δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος εξαιτίας του εμποδίου της γλώσσας μεταξύ των δύο μεγάλων κοινοτήτων» υποστηρίζει ο Χρίστο Ιβανόφσκι της επιτροπής του Ελσίνκι.

    Ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα στην κοινωνία της πΓΔΜ που εντόπισε η Επιτροπή του Ελσίνκι, είναι η συγκέντρωση της εξουσίας στα χέρια του σημερινού πρωθυπουργού, Νίκολα Γκρουέφσκι.

    « Η πΓΔΜ έχει κάνει βήματα οπισθοδρόμησης στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κύρια αιτία για αυτό είναι η συγκέντρωση της εξουσίας στα χέρια ενός ανθρώπου, του προέδρου του VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρουέφσκι, πρόσθεσε ο Ιβανόφσκι.

    Εκτός από το εθνικό χάσμα και τις διακρίσεις λόγω εθνικής καταγωγής, στην ετήσια έκθεση της Επιτροπής του Ελσίνκι σημειώνονται οι ελλείψεις στο νόμο για την προστασία των διακρίσεων αλλά και την απάνθρωπη διαβίωση των φυλακισμένων στις φυλακές της χώρας.

    Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

    http://echedoros-a.blogspot.com/2010/07/blog-post_06.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο εν λόγω κύριος δηλώνει "Βλάχος" με εθνικό περιεχόμενο στον όρο.
    Αυτό εννοεί όταν λέει ότι είναι "ελληνόφωνος".
    Θεωρεί τον εαυτό του "μειονοτικό" για αυτό και η σύμπραξη με τους σκοπιανούς και τους νεοθωμανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.