Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Δικαστήριο της Χάγης: Όταν οι Σκοπιανοί εδώ και 3 μέρες έχουν ανακοινώσει μέσω των ....

...ελεγχόμενων  από το καθεστώς Γκρoύεφσκι ΜΜΕ, , ότι την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου θα βγάλει απόφαση το Δικαστήριο και έρχεται σήμερα και το επιβεβαιώνει η ίδια η Χάγη, μήπως τελικά θα επιβεβαιωθεί και η καταδικαστική απόφαση;

16 σχόλια:

  1. Περικλής Γιαννόπουλος25 Νοεμβρίου 2011 στις 6:08 μ.μ.

    γειά σας

    μαθαίνω ότι στη πρωτεύουσα μας την Αθήνα μερικοί ανεγκέφαλοι ψευδοπατριώτες ετοιμάζονται να στήσουν άγαλμα στον βάρβαρο κατακτητή της πόλης, στον Μακεδόνα Μέγα Αλέξανδρο.

    πρόκειται για αψυχολόγητη και ανιστόρητη ενέργεια η οποία μπορεί να καταστεί η απαρχή της διάλυσης του ελληνικού κράτους.

    για αυτό την καταδικάζω και εφιστώ την προσχή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΕΡΙΚΛΗ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ?ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΗΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ? ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΒΙΤΣΙΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ? .ΑΝ ΠΑΛΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ "ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ" ΕΔΩ ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Α,Βάρδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΝΤΑΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΛΑΒΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ !!!!ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΛΕΝΕ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ Α.Βάρδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικαιώθηκαν, αλλά σε κάποια τμήματα το δικαστήριο δήλωσε αναρμόδιο. Η ουσία είναι πως την κάτσαμε τη βάρκα πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας περιμένουμε την απόφαση και τα λέμε μετά.
    Σύμφωνα με μια προσέγγιση η Ελλάδα είναι παγιδευμένη στον εθνικό της μύθο που θέλει κάθε τι Μακεδονικό μόνο Ελληνικό!!!
    Η διεθνής κοινότητα σέβεται και αναγνωρίζει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Για αυτό το λόγο έχουμε πάνω από 130 αναγνωρίσεις κρατών με το συνταγματικό όνομα της γειτονικής χώρας.
    «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
    Αυτό που βλέπουν οι διεθνείς οργανισμοί είναι ανθρώπους εκτός Ελλάδας _αλλά και εντός_ να δηλώνουν Εθνικά Μακεδόνες. Αυτό το απλό που βλέπουν οι άλλοι αρνείται ο Ελληνικός εθνικισμός να δει!
    Ετοιμάστε από τώρα τα σενάρια που θα σερβίρετε στους ιθαγενείς (Σόρος, Αμερικανοί, Τούρκοι, Σιωνισμός , παγκοσμιοποίηση, νεφελίμ, χερουβείμ, πάντα κάποιοι άλλοι φταίνε….) για να αποφύγετε να δείτε την αλήθεια.
    Βέβαια είτε το δείτε είτε όχι η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ…..
    Καληνύχτα……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το ζήτημα είναι ότι ενώ βλέπαμε πως οι σκοπιανοι είναι ανένδοτοι εμεις μείναμε στα νομικίστικα, ενω έπρεπε, ξεφεύγοντας απο αυτά να ασκησουμε πολιτικη πιεση όπου ειχαμε και εχουμε πλεονεκτημα.
    και κοπερνικε, οι σκοπιανοί ειναι αυτοι που λενε πως καθε τι μακεδονικο δεν ειναι ελληνικο. ξεκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kopernikos είπε...
    Ας περιμένουμε την απόφαση και τα λέμε μετά ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ? ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ? ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΣΗΜΑΙΑ? ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΑΡΩΦ? Η ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ? Η ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ. Η ΓΡΑΦΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ "ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ" ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ.... ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ICJ ....ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ Α.Βάρδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ICJ ....ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ Α.Βάρδας
    ---

    Αυτό ακριβώς. Αν δεν απατώμαι στη Χάγη δεν συζητάται ούτε το όνομα της γείτονος ούτε η ψευδομακεδονική μειονότητα, αλλά το εάν η Ελλάδα νομίμως άσκησε βέτο στα Σκόπια.

    Αλλά όπως είπε και ο Βάρδας ... μην περιμένετε δραστικά μέτρα ούτε υπέρ ούτε κατά.

    Οι Ευρωπαίοι χ*στηκαν για τα «παιχνίδια» των Βαλκανικών λαών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το βουλγαρόφωνο ακροαριστερό τρολλ που υπογράφει με το όνομα του Περικλή Γιαννόπουλου καλά θα κάνει να καταπιεί το ξιδάκι γιατί για τους αλβανούς τα Σκόπια είναι μια ώρα υπόθεση. Για τον ΕΣ αρκεί να πετάξει ένα άοπλο F-16 πάνω από τα Σκόπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η επικείμενη απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης προβλέπεται να έχει κομβικό ρόλο για το μέλλον του "Σκοπιανού". Ακόμα και αν (στην καλύτερη περίπτωση) επικρατήσει η προβλεπόμενη σολομώντειος λογική του "50-50" η ελληνική εξωτερική πολιτική θα βρεθεί --αναπόφευκτα -- ενώπιον νέων δεδομένων και πιέσεων.

    Tο συνημμένο δελτίο της σκοπιανής ειδησιογραφικής υπηρεσίας, MINA, είναι ενδεικτικό της ροής πραγμάτων όπως τουλάχιστον αυτή εκφράζεται σε δείγμα φοιτητών της Νομικής Σχολής του παν/μίου της Οξφόρδης. http://macedoniaonline.eu/content/view/19649/45/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χ.Δ. ΚΑΤΣΕΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ?ΣΕ ΤΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ? ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟ 2009 ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ , ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ,ΧΡΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΤΛ ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΘΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ
    Α.ΒΑΡΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν είναι να θεωρείσθε σοβαροί όλοι εσείς,οι σκοπιανόφιλοι,που νομίζετε και έχετε την αφελή ιδέα πως προηγείσθε 'σε κάτι,'στο ελάχιστο έναντι της Ελλάδος και των Ελλήνων,του Ελληνισμού αυτού.ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟ'Υ'ΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ 'ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μ Α Σ.ΘΑ ΕΥΚΑΙΡΗΣΟΥΜΕ...ΓΙΑ 'ΛΙΓΗ ΔΡΑΣΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΝΤΕ!AINTE NTE!Κ Α Ι ΕΣΕΙΣ,ΤΑ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΟΕΙΔΗ'' Κ Α Ι ΟΙ ΣΚΙΠΕΤΑΡ,ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ''ΙΛΛΥΡΙΟΙ'' ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ Ο Ι ΜΑΓΚΕΣ,Ο Ι Γ@ΜΙ@ΔΕΣ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ,Τ Ο Υ ΑΙΜΟΥ Μ Α Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαραίτητη συμπλήρωση,εδώ:''Δεν είναι δ υ ν α τ ό να θεωρείσθε σοβαροί......''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το πιο πιθανό είναι η απόφαση να είναι μοιρασμένη,κατά πάγια τακτική του Διεθνούς αυτού δικαστηρίου. Αλλά σε περίπτωση που αυτή είναι περισσότερο εναντίον μας, μπορεί κάποιος γνώστης των αποφάσεων αυτών να μας διαφωτίσει τι επακόλουθα θα υπάρχουν;Θα πειθαναγκαστούμε να αλλάξουμε την στάση μας;Δεν θα έχουμε το δικαίωμα πλέον να ασκούμε βέτο στις μελλοντικές απόπειρες των Σκοπιανών για να μπούν στους Διεθνείς Οργανισμούς με τις απαράδεκτες ονομασίες που επιθυμούν;Ποιοί λοιπόν θα μας αναγκάσουν;Το όνομά μου είναι Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τόσο ζήλο μένους έχετε και τόσο μίσος επάρατο τρέφετε έναντι του γηγενούς ελληνικού μακεδονικού στοιχείου;Τι το ιδιαίτερο και...συγκλονιστικό 'βρίσκετε 'στους Σκοπιανούς που σας κάνει να 'θέλετε να τους 'μοιάσετε;Απορώ με κάθε απροκατάληπτη ειλικρίνεια.Μήπως,όμως,πληρώνεσθε αδρότατα για όσα γράφετε εδώ αλλά και αλλού αλλά και για να διαδίδετε ισχυριζόμενοι ψευδέστατα 'στο εξωτερικό;Έχουν ωραιότερες γυναίκες,μήπως;Είναι,άραγε,ομορφότερες οι Σλάβες,οι Σκοπιανοβουλγάρες και ζηλεύετε 'λιγάκι και εσείς σαν...''άνθρωποι''(βλ. ή πρβλ.''άνδρες''!;) που είσθε,με...ορμές και...πάθη;Τι συμβαίνει ακριβώς;Δε 'μπορώ να σας καταλάβω και να ερμηνεύσω αυτή την εχθροπαθή,κλειστοφοβική,εσωστρεφή στάση σας(με όλη τη σημασία και την έννοια και τη γνώση των επιθέτων αυτών που χρησιμοποιώ εδώ).Ενώ έχετε και σας προσφέρεται μια μοναδική ευκαιρία να συνάψετε μία θαυμάσια,κραταιά συμμαχία με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό (και) κατά της ''Αλβανίας'',εσείς τη λακτίζετε και πηγαίνετε και προτιμάτε την...(αφρο)ασιατική...''Τουρκία'';Προς Θεού!Μα πόσο παράφρονες είσθε;'Σε τι βαθμό και σημείο,επιτέλους;Τι και πόσο αίσχιστοι γίνεσθε και 'μπορείτε να γίνετε,πια,με τα ακατάσχετα ψεύδη σας;


    Κ Α Τ Ω ΤΑ ΜακΝτόναλντ'ς/McDonald's (Corporation!) ΤΗΣ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ ΜΠΑΝΟΒΙΝΑ/Вардарска Бановина!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.