Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Άλλοι έχουν τον Φρίντμαν και άλλοι την Β.Κορέα ως πόστερ...


και άλλοι όπως οι Σκοπιανοί θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ για να καταστραφούμε στα σίγουρα...


15 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα ρε ακριτα, δεν εβρισα,τουλαχιστον αφαιρεσε αυτα που δεν σου αρεσει και βαλε το υπολοιπο σχολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λες τον άλλο ψυχοπαθή πως θες να το αφήσω;Μακάρι πάντως να μπορούσα να αλλάζω τα σχόλια. Δυστυχώς η blogspot την έχει κόψει αυτήν την δυνατότητα εδώ και χρόνια.

      Διαγραφή
  3. Ακριτα επειδη πιανει στο στομα του τους Μακεδονες γενικα,κ επειδη παρακολουθω την κατασταση εδω και λιγο καιρο και πραγματικα εχω αρχιζει κ εκνευριζομαι με τα χαζα τους θελω να σε ρωτησω κατι αν γινεται.Γνωριζεις ποιος ειναι ο κυριος πισω απο το μπλογκ κ αν ναι γινεται να το αναφερεις?

    Δημητρης απο Βωλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι ευγενικός, στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να είναι κυρία. Τσουλάμε και ιδού.

      Διαγραφή
  4. Δημήτρη, μπορεί και να γνωρίζω, αλλά πίστεψε με δεν έχει καμιά σημασία.Δεν χρειάζεται εκνευρισμός αλλά απλά αποδόμηση των θέσεων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ποιοί είναι οι 2 από τους 3 είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Καλά θα κάνουν όλοι να τους αφήσουν ήσυχους στη θέση τους. Δημοκρατικό τους δικαίωμα να μισούν τους συμπολίτες τους. Τι προτιμάτε δηλαδή; Τους υποκριτές που τους καταδικάζουν από τη μια και από την άλλη υποστηρίζουν τους συνομιλητές του Μπατασούνα ή αυτούς που πιο απροκάλυπτα δείχνουν το πρόσωπο τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιοι ειναι ρε παιδια πειτε!!Γραφουν οτι να ναι πραγματα που δεν εκπροσωπουν κανεναν και δημιουργουν καταστασεις το καταλαβαινετε??Διαβασα κατι στο μπλογκ του για τους ποντιους.Εγω ειμαι Μακεδονας,ντοπιος πειτε το οπως θελετε, Ελληνας ρε γμτ,οπως κ ολο το χωριο μου,η γυναικα μου ειναι ποντια τα παιδια μου τι ειναι??Με τη λογικη του εγω πρεπει να μισω τη γυναικα μου το σοι της κ τα παιδια μου κ το μισο χωριο να σκοτωθει με το αλλο μισο με τις ιδιες τους τις οικογενεις??Ακριτα εγω ποτε δεν ασχοληθηκα με αυτα τα θεματα,πριν λιγο καιρο ενας συγχωριανος μου με εβαλε στο τρυπακι να μπω κ να διαβασω τι γινεται,ειλικρινα εχω εκνευριστει παρα πολυ κ το μονο που εχω να πω ειναι οτι οι συγκεκριμενοι ανθρωποι πιθανοτατα εχουν προσωπικα θεματα δεν εξηγειται αλλιως κ ο κοσμος γενικα δε πρεπει να τους δινει κ πολυ σημασια μιλανε ΜΟΝΟ για τον εαυτο τους για κανεναν αλλο το τονιζω μη τους δινεται καμια απολυτως αξια.

    Δημητρης απο Βωλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρης απο Βώλακα,
      Μήπως είσαι φασίστας? Σε πληροφορώ ότι σε αυτήν την χώρα έχουμε (ακόμα) δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης. Την στιγμή που υπάρχει ελευθερία να γράφει κανείς ο’ τι νομίζει, άλλο τόσο ελεύθερος είσαι εσύ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ αυτά που δεν μπορείς να καταλάβεις. Να αγαπάς και να σέβεσαι την Πόντια γυναίκα σου για την καταγωγή της, αλλά δεν θα μας επιβάλεις τον κάθε εθνικιστή Πόντιο που ονειρεύεται την Πόλη και την Αγιά Σοφία και να ελευθερώσει τον Πόντο, στέλνοντας να πολεμήσουν εκεί Έλληνες πολίτες ΚΑΙ Μακεδονικής καταγωγής (μην απορείς... έγινε αυτό, παλιά, στην Μικρασιατική εκστρατεία όπου στέλνονταν στην πρώτη γραμμή φουκαράδες ντόπιοι που ούτε τις εντολές των αξιωματικών τους δεν καταλάβαιναν αφού δεν γνώριζαν ελληνικά).

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 6:49, πρόσεχε τις εκφράσεις σου. Εδώ δεν είναι σκοπιανό καφενείο.

      Διαγραφή
    3. Προσπαθησα εγω να σου επιβαλω καποοιον??Μιλησα εγω για Αγια Σοφια η Πολη?Που κολλανε ολα αυτα που γραφεις εισαι καλα ανθρωπε μου??Σε ποιο δικο σου κοσμο ζεις??Φυσικα κ υπαρχει ελευθερια εκφρασης απλα θελω να ξερω ποιος ειναι αυτος που προσπαθει με τοσο μανια να δημιουργησει θεμα μεταξυ των Ποντιων η οποιοδηποτε αλλων Ελληνων κ των ντοπιων,κ θελω να καταλαβω το γιατι.Ειναι κακο αυτο?Ακριτα σε λυπαμαι ρε φιλε τι τραβας..Χαρα στο κουραγιο σου ειλικρινα κ μπραβο γιαυτο που κανεις.

      Δημητρης απο Βωλακα.

      Διαγραφή
    4. Εσένα, ούτε σε ξέρω, ούτε θέλω να σε μάθω... Γιατί θίχτηκες απο αυτά που γράφουν κάποιοι για κάποιους Πόντιους? Όλοι οι Πόντιοι είναι σωστοί και ωραίοι και είναι στο απυρόβλητο, ακόμα και όταν συμπεριφέρονται εθνικιστικά με πολύ προκλητικό τρόπο? Έχουν το αλάθητο η το ακαταλόγιστο?
      Το μίσος το σπέρνει ο εθνικισμός, απο όπου και να προέρχεται. Δεν υπάρχει καλός εθνικισμός. Το να είσαι καλός πατριώτης η να είσαι ευτυχής που είσαι Πόντιος, Βλαχος, Έλληνας, Τούρκος, Κινέζος είναι θεμιτό. Το να θεωρείς ότι είσαι καλύτερος απο τους άλλους λογω καταγωγής είναι πολύ κακό και δημιουργεί προβλήματα μέσα στις κοινότητες. Κάποιοι Πόντιοι, ειδικά, έχουν τρομερές απατήσεις για ιδιαίτερα θετική μεταχείριση προς την κοινότητα τους απο το ίδιο το κράτος, που είναι τουλάχιστον ρατσιστικές. Έχουν φτάσει μερικοί σε σημείο να δημοσιεύσουν αγγελίες για ενοικίαση κατοικίας όπου μεταξύ άλλων, γράφουν «προτιμούνται Πόντιοι». Έλεος, με τον ρατσισμό! Ας τους μαζέψει κάποιος! Αλλά τελικά νομίζω ότι μόνο οι ίδιοι οι Πόντιοι μπορούν να τους μαζέψουν.

      Διαγραφή
  7. http://el-pontos.blogspot.gr/

    Μπορεί κάποιος φίλος Πόντιος να μας εξηγήσει τι ακριβώς εννοείται με το «ελεύθερος Πόντος» γιατί κάπου πάει ο νους μου και δεν μου αρέσει καθόλου! Μα, καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και να σου πω Δημήτρη από το Βώλακα το όνομα τους τι καλό θα σου κάνει; Μεταφέρουν μέσα τους το μίσος των (μισών) προγόνων τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες σαν και τον ανώνυμο 6:49 και 12:17. Και δεν είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι. Και η μεν θηλυκιά έχει πατέρα από Ζαγοροχώρια και Νότια Αλβανία (Βορειοηπειρώτη) που έχει αποφασίσει πως στην πραγματικότητα πρέπει να ήταν μισός Αλβανός μισός Σλάβος της Ηπείρου, ο δε γιατρός αν δεν κάνω λάθος είχε δηλώσει κάποτε πως κι αυτός ήταν 50-50. Και λοιπόν; Το ελληνικό κομμάτι της οικογένειας τους το έχουν (α) αποελληνοποιήσει και (β) φτύσει. Είναι χειρότεροι και από τους αμιγώς Σλαβόφωνους στην καταγωγή εθνικιστές του χώρου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.