Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Είδατε πως οι πολιτικοί θα πιάσουν την φοροδιαφυγή;

Είδατε πως οι πολιτικοί θα πιάσουν την φοροδιαφυγή;

Aυξάνοντας τους φόρους στους νόμιμους πολίτες.

Καταργώντας το αφορολόγητο στους Ελεύθερους Επαγγελματίες, το αφορολόγητο για τα τέκνα , αυξάνοντας τους συντελεστές στα μεσαία και μικρά εισοδήματα και φυσικά μειώνοντας τον συντελεστή για τα μεγάλα εισοδήματα όπως ας πούμε του Βουλευτή των 10.000 χιλ ευρώ.

 Δεν μπορείς να πεις όμως;

Ο Βουλευτής, ο Υπουργός παίρνει 10 χιλιάριακα, όπως και το 2009, ενώ ο δάσκαλος, ο αστυνομικός, ο στρατιωτικός και ο νοσηλευτής έπεσε στα 800, όπως και το 1990. Δεν μπορείς να πεις, το πολιτικό σύστημα κάνει το παν για να σώσει το εαυτό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.