Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Die Anstalt: η Τρόικα στην Ελλάδα

Παρακολουθείστε ολόκληρη και με ελληνικούς υπότιτλους, την γνωστή σατιρική εκπομπή «Die Anstalt» του ZDF που είχε σαν θέμα την Ελληνική κρίση. Η εκπομπή δεν ασχολείτε μόνο με τις επανορθώσεις αλλά και με άλλα θέματα όπως η λιτότητα, στο που πήγαν τα δανεικά και την πολιτική της Ευρώπης. Πολύ καλή σάτυρα από ένα κρατικό κανάλι που τολμά να πηγαίνει αντίθετα στην παραπληροφορημένη (από φυλλάδες τύπου Bild) Γερμανική γνώμη και την επίσημη Γερμανική πολιτική.

Παρακολουθήστε το βίντεο................Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.