Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Bloggers, καραγκιοζιλίκια και Μακεδονικό.

Σήμερα υπάρχουν σε διάφορα γνωστά blogs και phorums κόντρες για το ποιος έγραψε πρώτος την τάδε είδηση, ποιος ή ποιοι είναι από πίσω στο blog, ο ένας blogger υποστηρίζει το άλλο και άλλα κουραφέξαλα. Έχουμε φυσικά και τις γνωστές τοπικιστικές παπαριές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Το μόνο που με στεναχώρησε ότι αυτοί που έχουν ανοίξει αυτήν την κόντρα έχουν σαν κέντρο το Μακεδονικό. Και το πιο φοβερό από όλα είναι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.
Μιλήστε ανοιχτά και πείτε επιτέλους την θέση σας.


Σύνθετη ονομασία ή όχι ?
Εξηγήστε να μάθουμε.

Ο δικός μας ο ρόλος ως Ελλήνων πολιτών είναι να διακηρύξουμε ποιο είναι το σωστό και όταν και εφόσον έχουμε τη πολιτική δύναμη να επιβάλουμε τη γνώμη μας, τότε μιλούμε και για το πολιτικά εφικτό, προσπαθώντας με την πολιτική μας να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή προσέγγιση του στρατηγικού στόχου. Η εμμονή σε απόψεις που στην ουσία αντιστρατεύονται την στρατηγική μας, απαιτεί την αυτοκριτική μας κύριοι bloggers.

Οι σημερινοί Έλληνες δεν καταστρέφουμε καταργώντας ότι βρήκαμε από τους πατεράδες μας, αλλά το καταστρέφουμε «τελειοποιώντας» το, «εξελίσσοντας» το και «συγχρονίζοντας» το. Δηλαδή με άλλα το χαλάμε μεταξύ μας με τις ΚΟΝΤΡΕΣ για το ποιος έβγαλε ΠΡΩΤΟΣ την είδηση ή ποιος.

Μέχρι το 2005 οι Σκοπιανοί ΑΛΩΝΑΝ τα ξένα φόρα με τον σλαβομακεδονισμό τους. Σήμερα έχουν βρει άλλο πεδίο δράσης το οποίος είναι τα blogs. Βομβαρδίζουνε τα ξένα blogs με άρθρα και τα επιχειρήματα τους.

Και εμείς εδώ μας φταίει η Αθήνα , το ποιος το είπε ΠΡΩΤΟΣ, η ανωνυμία και το κακό συναπάντημα μας.

2 σχόλια:

  1. Μήπως αυτή είναι και η απόδειξη οτι είμαστε Έλληνες, λόγω κλασσικής Ελληνικής διχόνοιας ;

    (Απόπειρα για χιούμορ )

    Σωστά όσα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις όμως εάν συνεχίσουμε έτσι με το "Βόρειοι" και το "Νότιοι" και ότι για όλα φταίει η Αθήνα χάνουμε το δάσος για το δέντρο. Βλέπω και άλλα όμως δεν είναι της παρούσης και για να λέμε δημόσια.

    Καλό είναι πάντως να διαβάσουμε το βιβλίο του Λυγερού όπως έχει πιάσει τον παλμό του σήμερα με παράμετρους του ιστορικού χτές και του άγνωστου μέλλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.