Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

"Αυτοψία μειονοτήτων" από τον ΟΗΕ στην Β.Ελλάδα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη η "αυτοψία" της αμερικανίδας ειδικού του ΟΗΕ για θέματα μειονοτήτων Γκέι Μακ Ντούγκαλ και οι συναντήσεις της με "μέλη μειονοτήτων" της Β.Ελλάδας.

Σήμερα βρίσκεται στην περιοχή της Φλώρινας ενώ χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη της φιλοσκοπιανής οργάνωσης “Ουράνιο Τόξο” στην Έδεσσα.

Το περίεργο όμως είναι πως η "ανεξάρτητη" Αμερικανίδα εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τηλεοπτικό συνεργείο, το οποίο ανήκει σε κανάλι των Σκοπίων ενώ απαγορεύτηκε -ευθαρσώς- η είσοδος σε δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης όπως αναφέρει το GREECE-SALONICA!!

Η αμερικανίδα ειδικός κινείται στην ουσία ανεξέλεγκτη στην κεντροδυτική Μακεδονία,χωρίς να αναφέρεται στις Ελληνικές αρχές ενώ -σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή του Greece Salonika- "επίσημες αντιδράσεις και έλεγχος δεν μπορούν να υπάρξουν καθώς οι ενέργειές της καλύπτονται από το¨Σύμφωνο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου¨, το οποίο έχει υπογράψει και η χώρα μας!" Η Γκέι Μακ Ντούγκαλ θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου. Θα υποβάλει έκθεση με τα “ευρήματα και τις συστάσεις της” στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ το Μάρτιο του 2009.

Η "ανεξάρτητη" Αμερικανίδα εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ αρχικά είχε προγραμματίσει να εξετάσει την κατάσταση των Αθίγγανων. Στη συνέχεια όμως γνωστοποίησε στις Ελληνικές αρχές πως θα διευρύνει τις “μελέτες” της με επισκέψεις στη Θράκη, και λίγο πριν να αναχωρήσει, δήλωσε την πρόθεσή της να επισκεφθεί και τη δυτική Μακεδονία.
Αν κρίνουμε απ΄την χθεσινή απαγόρευση σε Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου να παρακολουθήσουν τη χθεσινή συνάντηση και την παράλληλη κάλυψή της από σκοπιανό τηλεοπτικό συνεργείο (άγνωστο με ποιο δικαίωμα), τότε το πόρισμα της "ανεξάρτητης" αμερικανίδας εμπειρογνώμονα προβλέπεται πως σίγουρα θα φέρει νέους μπελάδες στην Ελλάδα τον ερχόμενο Μάρτιο.

O Filipoff σύμφωνα με τα Σκοπιανά ΜΜΕ δήλωσε ότι "η επίσκεψη της Αμερικανίδας υπαλλήλου του ΟΗΕ θα βοηθήσει την εκδημοκράτιση της Ελλάδας και θα την σταματήσει να είναι η μαύρη τρύπα της Ευρώπης και όχι μόνο." Επίσης επισήμανε ότι "είναι καιρός η Ελλάδα να αρχίσει πολιτικές, εκπαιδευτικές και κοινωνικές μεταρυθμίσεις και να σταματήσει να "δηλητηριάζει" Έλληνες πολίτες".

1 σχόλιο:

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.