Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Όταν κάποιο κόμμα (συνεργαζόμενο με άκρως φασιστικά στοιχεία) αναφέρει σε ανακοίνωση του την φράση "οι ελληνικές αρχές αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη όσων θα επακολουθήσουν" αφήνει ή δεν αφήνει σαφή υπονοούμενα για "σχεδιασμένες πράξεις διατάραξης της κοινής ειρήνης" ίσως όμως και πολύ σοβαρότερων αδικημάτων όπως σωστά αναφέρει το greece-salonica ?

Δηλαδή τι πρέπει να γίνει , να θρηνήσουμε νεκρούς και πάλι επειδή κάποιοι βαλθήκανε να γίνουν οι σωτήρες ενός λαού ποτισμένου με το δηλητήριο του σλαβομακεδονισμοού ?

Δυστυχώς απο κατι τετοιες καταστασεις ξεπήδησαν κατι “σωτήρες” των λαών και εθνικιστικά λουλούδια που εκμεταλεύτηκαν τις περιστάσεις και “εγγυήθηκαν” χειρουργικές επεμβασεις και άλλα πατριωτικά pushteno.

Φυσικά ηθικός αυτουργός δεν είναι το ΟΤ αλλά ο Γκρούεφσκι, ο πιο επικίνδυνος πολτικός ηγέτης αυτήν την στιγμή στην Ευρώπη. Όσο Αμερικανοί και Ευρωπαίοι δεν σταματούν τον ακροδεξιό Γκρούεφσκι και του επιτρέπουν να σπέρνει επικίνδυνα ζιζάνια (όπως οι ανακοινώσεις ΟΤ ) σε μια ήδη μολυσμένη ατμόσφαιρα, και οφείλουν οφείλουν να γνωρίζουν ότι εμμέσως ενισχύουν φωνές όπως αυτή του Καρατζαφέρη ο οποίος υπενθυμίζει στους γείτονες «να μην πολυτρίβονται στην γκλίτσα του τσοπάνη γιατί καμιά φορά αντιδρά περίεργα ο τσοπάνης».

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

2 σχόλια:

  1. Την άλλη φορά θα πάρουμε τηλέφωνο!


    Καμαρώστε τον:

    http://www.youtube.com/watch?v=JdSTXdry6xg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βοσκόπουλος, ο Πασόης, η Νατσουλίδου αλωνίζουν σπέρνοντας ψέμματα και η Αθήνα κοιμάται. Να δούμε πότε θα ξυπνήσουν!!!!

    έλεος πια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.