Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2008

Επίσημα οι Σκοπιανοί ανάρτησαν τον ήλιο της Βεργίνας σε κρατικό κτίριοΕίναι στο κλειστό κρατικό γήπεδο "Boris Trajkovski Sports Arena" (σχετικός σύνδεσμος) όπου ανεμίζουν μαζί οι σημαίες της Βεργίνας και των Σκοπίων.

Το γήπεδο χρησιμοποιείται για όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις συμπεριλαμβανομένων και τις πολιτικές. Υπενθυμίζω ότι ο Ήλιος της Βεργίνας χρησιμοποιείτε πλέον από αεροπορική Τουρκοσκοπιανή εταιρεία αλλά και σε πιστωτική κάρτα της VISA . φυσικά Σλαβομακεδονικών συμφερόντων.!!!!
KAMMIA ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.

2 σχόλια:

 1. Σσσσσστ, μην φωνάζετε, η κυβέρνηση κοιμάται.


  stormtrooperGR

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. TO ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

  H Ελλάδα έχει απ’ το 1995 στην WIPO, το αποκλειστικό δικαίωμα στη χρήση του συμβόλου.

  Οι σκοπιανοι ξεκαθαρα παραβιαζουν την ενδιαμεση συμφωνια του 1992 και υστερα κατηγορουν καθονται και κατηγορους εμας για αυτο...
  Ειναι απιστευτα υποκριτες.

  ΜΑ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.