Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

O Γκεόργκι Ιβανόφ εκλεκτός του εθνικιστή Γκρούεφσκι


Ο εκλεκτός του Γκρούεφσκι και πολυαγαπημένος των Σκοπιανών της Διασποράς είναι 49 ετών και είναι καθηγητής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου των Σκοπίων. Ήταν υπόψηφιος και επικρατέστερος για τη θέση του εκπροσώπου της ΠΓΔΜ στις διαπραγματεύσεις για το θέμα της ονομασίας αλλά τελικά όπως φαίνεται ο Γκρούεφσκι τον προορίζει για Πρόεδρο. Την υποψηφιότητα την ανακοίνωσε το κόμμα του Γκρούεφσκι VMRO-DPMNE σήμερα.
Ο Ιβάνοφ σαφώς είναι υπέρ της γραμμής Γκρούεφσκι για το θέμα της ονομασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.