Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Ο σχισματικός παπάς Τσαρκνιάς που χτύπησε 12 χρονο και το έστειλε στο νοσκομείο επειδή τραγουδούσε την "Μακεδονία Ξακουστή" οριστικά καταδικάστηκε.!!


Σχετικό ρεπορτάζ αλλά και βίντεο από το zougla.gr

Τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή» και τον έστειλε στο… νοσοκομείο. Ο λόγος για τον Νικόδημο Τσαρκνιά, ο οποίος, αν και αποσχηματίστηκε το 1993, όχι μόνο συνεχίζει να κυκλοφορεί με ράσο, αλλά αυτοαποκαλείται και «επίσκοπος της… Αιγαιακής Μακεδονίας», ρίχνοντας νερό στο μύλο της προπαγάνδας των Σκοπίων για ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας στη χώρα μας.

Επίθεση σε 12χρονο αγόρι

Στις 17/11/2002, στην Αριδαία, ο κ. Τσαρκνιάς επιτέθηκε σε ένα 12χρονο αγόρι, τραυματίζοντάς το στο δεξί μάτι και τον αυχένα, επειδή νωρίτερα μαζί με φίλους του τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή». Αποτέλεσμα ήταν να διακομισθεί το παιδί στο νοσοκομείο Έδεσσας και να νοσηλευτεί για δύο ημέρες, ενώ οι γονείς του κατέθεσαν μήνυση για «επικίνδυνη σωματική βλάβη».

Τόσο στο πρωτόδικο, όσο και στο Εφετείο, που εκδικάστηκε στις 10/3/2009, ο κ. Τσαρκνιάς καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση.

Δημοσιογράφος της εκπομπής «ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ» επιχείρησε να συνομιλήσει με τον κ. Τσαρκνιά, προκειμένου να ζητήσει την άποψή του για όσα κατήγγειλαν οι γονείς του παιδιού.
Απάντηση βέβαια δεν έδωσε, αλλά βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί φραστικά και κατά των δημοσιογράφων, χαρακτηρίζοντάς τους «ρουφιάνους» και «κυπατζήδες», ενώ από τα πυρά του δε γλίτωσε ούτε ο υπέργηρος πρώην μητροπολίτης Φλωρίνης, Αυγουστίνος Καντιώτης, τον οποίο αποκάλεσε… «σκατόγερο»!

Στην Ελλάδα του «ό,τι δηλώσεις, είσαι...», ο συγκεκριμένος ρασοφόρος δηλώνει «επίσκοπος της Αιγαιακής Μακεδονίας», με υπογραφή «ελέω θεού» μάλιστα.

Με την οικονομική υποστήριξη Σκοπιανών της διασποράς, το 2001 ξεκίνησε στην Αριδαία την αυθαίρετη κατασκευή της εκκλησίας της Αγίας Ζλάτκα, την οποία και όρισε ως έδρα της επισκοπής του, με την σημαία του δεκαεξάκτινου ήλιου της Βεργίνας να κυματίζει στην είσοδο.
=====================================================
Η Μακντούγκαλ ενημερώθηκε για το παρελθόν του Τσαρκνιά σε ότι αφορά αυτήν την ρατσιστική πράξη εναντίον του 12 χρονου Μακεδόνα ?
Να δούμε τι άλλο θα κάνουν οι εθνικιστές σκοπιανο-βούλγαροι εναντίον των Μακεδόνων για να αντιδράσει το Ελληνικό κράτος και να πάρει μέτρα εναντίον τους.

5 σχόλια:

  1. http://iwnasdragoumis.blogspot.com/2009/03/vivartia-ae.html

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA STILO KANA KRITIKO NA TON XIROTONISI ... ARXIEPISKOPO???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν δεν τον μαζέψει τον παπά και τα περίξ του το Ελληνικό κράτος δυστυχώς βλέπω να φτάνουμε σε γεγονότα όπως έγινε στην Πάτρα, Λάρισσα, Ξάνθη κλπ το Δεκέμβρη όπου οι πολίτες τελικά επέβαλαν την τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ισχύει αυτό; Έχουμε άλλες πηγές; Γιατί το βγάζουν έτσι ξαφνικά;

    Και λόγω αλήθειας (δε νομίζω να διαφωνεί κανείς;) αλλά και λόγω πολιτικής πρέπει να είμαστε σίγουροι σε τέτοιες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η εκπροσώπηση τoυ Θεού με κακόβουλους και μοχθηρούς εκπροσώπους μίας δηθέν "σλαβομακεδονικής φυλής?", εκφράζει και αντανακλά άμεσα τα "χριστιανικά?" και "φιλοειρηνικά" πρότυπα ανυπάρκτων ρατσιστικών εθνοτήτων. Για αυτούς η Ελληνο-Μακεδονική Ιστορία αποτελεί ένα άριστο εφαλτήριο για να αναδείξουν το ελάχιστο πολιτιστικής κληρονομιάς μέγεθος τους. Διότι ειδάλλως θα ήσαν οι σκλαβηνοί του άχρωμου παρελθόντος τους. Όσο, για τους εξ ΗΠΑ, αυτοί πράττουν με βάση τα κρατικά τους συμφέροντα. Η Ελλάς να πράξει το ίδιο, ακλόνητη, για την Εθνική της κληρονομιά. Ουδείς παραχωρεί τον εαυτό του στην βορά ης ασημαντότητας ενός αυτοσχέδιου μοντέλου "the fYROM".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.