Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Αναφορά Μακντούγκαλ : τα είχαν πει οι ΗΠΑ σε έγγραφο τους από το καλοκαίρι του 2008


Η τακτική των Σκοπίων οδηγεί σε υπονόμευση και αχρήστευση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας φυσικά με την βοήθεια των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
Έτσι ξαναματά-υπενθυμιζω τις αποκάλυψεις του Έθνους ότι εκτός της πρότασης για την ονομασία της FYROM που κατέθεσε ο δια(μεσολαβητής) Μάθιου Νίμιτς και είχε προταθεί από το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών και καταγραφόταν σε τηλεγράφημα που έστειλε η πρώην πια πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών στα Σκόπια Gillian Milovanovic, τον περασμένο Ιούλιο, με αποδέκτες το State Department, το Συμβούλιο Ασφαλείας και το Γενικό Eπιτελείο των ΗΠA η Αμερικανίδα διπλωμάτις σημειώνει προκλητικά ότι


το ζήτημα θα διευθετηθεί με την παράκαμψη της Ελλάδας στο θέμα της γλώσσας και της εθνικότητας με εσωτερικά έγγραφα του ΟΗΕ.

Ότι συνομιλητές είναι οι Αμερικάνοι και όχι τα ανδρείκελα τους Σλάβοι μακεδονιστές στα Βαλκάνια Σκοπιανοί είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Ένα εσωτερικό έγγραφο του ΟΗΕ είναι και αυτό της Μακντούγκαλ.

Υπενθυμίζω το παρακάτω λινκ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.