Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Τα ΝΕΑ.....αυτοί που κατέβασαν την δημοσκόπηση για την Ιθαγένεια...αποκαλούν ακροδεξιούς αυτούς που σχολιάζουν στο www.opengov.gr για το ίδιο θέμα!!!


Οι σύνδεσμοι είναι οι:

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1089652

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1089652&lngDtrID=244


Δηλαδή Κύριοι και Κυρίες του ΔΟΛ όποιος ζητάει
  • ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ είναι Ακροδεξιός ; Ο πρωθυπουργός δεν ήταν αυτός που έλεγε ότι το Δημοψήφισμα είναι "Μορφή δημοκρατικής αντίστασης και θεσμικής διαμαρτυρίας" ;
  • όρους σύμφωνα με τις άλλα Ευρωπαικά κράτη είναι ακροδεξιός;
  • διαχωρισμό Ιθαγένειας και Υπηκοότητας είναι ακροδεξιός;
Η ανάρτηση αυτή του ΔΟΛ μου θυμίζει την εξής ρήση του Νόαμ Τσόμσκι που αφορά την σχέση ΜΜΕ και Κρατικής εξουσίας (Τα ΜΜΕ ως όργανο κοινωνικού ελέγχου):



Όπως έχω αναφέρει προηγούμενα, δεν θέλουν ανθρώπους που είναι σε θέση να αποφασίζουν και να συμμετέχουν, προτιμούν ένα παθητικό και υπάκουο πληθυσμό πελατών και πολιτικών θεατών - μια κοινότητα ανθρώπων που είναι τόσο ατομικοποιημένοι και απομονωμένοι, ώστε να μην μπορούν να ενώσουν τα περιορισμένα τους αποθέματα δύναμης και να καταστούν μια ανεξάρτητη, ισχυρή δύναμη η οποία θα διασπούσε την συγκεντρωμένη εξουσία.

11 σχόλια:

  1. Δεν πάει άλλο με τους νεοφασίστες τύπου αρθρογράφων των ΝΕΩΝ που βρίσκουν καταφύγιο στο ΠΑΣΟΚ.
    Τους ακροδεξιούς τους περισυλλέγει πλέον το ΠΑΣΟΚ.
    Ψευτοπροοδευτικοί, ψευτο-ιδεολόγοι, τι αξιακό σύστημα μας δημιούργησαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ!

    http://www.adonisgeorgiadis.gr/pdf/syllogi_ypografwn.pdf

    ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ...

    http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/12/blog-post_8817.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι έμμονες ιδέες του εθνικού μας Αϊνστάϊν πάνε να μας βάλουν σε τεράστιους μπελάδες.
    Από τη μία θέλει να δώσει δικαίωμα ψήφου σε ένα εκατομμύριο πακιστανο-αφγανο-ινδο-κουρδο-αφρικανο-αλβανούς και από την άλλη αρνείται το δικαίωμα ψήφου στους αυθεντικούς Έλληνες που ζούν στη Γερμανία, την Αυτραλία και την Αμερική. Είναι ακατανόητη η στάση του, ειδικά επειδή και ο ίδιος γεννήθηκε στην Αμερική και πέρασε εκεί τα παιδικά του χρόνια.
    Είτε είναι εγκεφαλικά πειραγμένος είτε εκτελεί εντολές εξαιρετικά σκοτεινών κύκλων.
    Σε κάθε περίπτωση είναι επικίνδυνος για όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα κομματικής προτίμησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει μυαλο 12 χρονων,αυτο ειναι ολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλαξαν τις διατυπώσεις στα κείμενα των ΝΕΩΝ.
    Αντικατέστησαν το "ακροδεξιά" με το "φοβικά" και έκαναν και κάποιες άλλες αλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις ταμπελες ακροδεξιος, φοβικος, φασιστας κλπ τις χρησιμοποιουν κατι γελοιοι της ψευτοπροοδου σαν και του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο καθε πουλημενος και ξενοδουλος χαρακτηριζει τον εαυτο του ως προοδευτικο. LOL

    Εχουν πλακα τελικα τα καραγκιοζακια στα ΝΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην βρίζετε.
    Τα blog τα κλείνουν πιο εύκολα από ότι τα ΔΟΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια Ακρίτα - αφιερώνεις πολύ χρόνο και κόπο για να χαρακτηρίζεις τα κακώς κείμενα στην Ελλάδα - και μπράβο που βλέπεις την ουσία μέσα από τις λεπτομέρειες.
    Φυσικά με κάτι τέτοιες μεθοδεύσεις βλέπουμε ποιος κυβερνάει την Ελλάδα, ποιος θέλει την παρούσα κυβέρνηση, τι στόχους έχει αυτή η κυβέρνηση - και από ποιους παίρνει εντολές και φυσικά καταλαβαίνουμε την εχθρική στάση των ΜΜΕ προς την προηγούμενη κυβέρνηση, και την ανύπαρκτη κριτική στην τωρινή κυβέρνηση.
    Ευτυχώς είμαστε πολλοί που αγαπάμε την Ελλάδα, και έχουμε αρχίσει να ασχολούμαστε...
    Καλή δύναμη και για το 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστώ Δημήτρη για την υποστήριξη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3 φορες διεγραψαν το σχολιο μου
    και εχουν <> που .......σπρωχνουν την κοινη γνωμη
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ


    ΕΛΛΑΣ- ΚΥΠΡΟΣ
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ
    ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ …..ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ
    ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ…..ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

    “Οι λαθρο-αντιρατσιστές”. Του πρώην Δήμαρχου Μόρφου Ανδρέα Φρυδά
    Tuesday, December 29, 2009, 20:05
    ΕΠΩΝΥΜA ΑΡΘΡΑ
    Add a comment

    Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ρατσισμός είναι όταν, στο όνομα του αντιρατσισμού, επιτρέπουν ή κάνουν τα στραβά μάτια -οι ούτω φωνασκούντες- στην κτηνώδη εκμετάλλευση των αλλοδαπών και στην τερατώδη αποκτήνωσή τους. Γιατί η πλήρης απαξίωσή τους είναι -πλην άλλων- και ο πιο κτηνώδης ρατσισμός εναντίον των αλλοδαπών δούλων υποζυγίων και άβουλων θυμάτων στις υπηρεσίες των «νονών» οικονομικών, πολιτικών και συνδικαλιστικών.

    Και φυσικά ο κάλπικος αυτός (αριστερός δήθεν) αντιρατσισμός είναι η πιο ύπουλη μορφή ρατσισμού κατά του συνόλου της κοινωνίας. Παρασιωπούν, ή και αποκρύπτουν τον εφιάλτη της (λαθρο-)μεταναστευτικής εισβολής και τον συνακόλουθο εφιάλτη της εισαχθείσας εγκληματικότητας. Και αποκρύπτουν ταυτόχρονα ότι αυτή η εισβολή αποτελεί και παγκοσμιοποιηθείσα στρατηγική για την άλωση των ιστορικών (μας) κατακτήσεων, την κοινωνική, πολιτική και «εθνική» ισοπέδωση, καθώς και την πολυπολιτισμική πολτοποίηση των πάντων.

    Αυτές -φερ’ ειπείν- οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και παραομαδούλες, οι ψευτοαριστερίστικα υλακτούντες για τα δικαιώματα όλων των ειδών εισβολέων (αλλά όχι για τα δικαιώματα των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας) όπως και διάφορα ΜΜΕ, αλλά και κόμματα ή πολιτικοί μας, θα μπορούσαν να είναι ειλικρινέστεροι. Να μην αποκρύπτουν π.χ. τα εφιαλτικά γεγονότα αυτής της εισβολής, την εξάπλωση της βίας, ή την γιγάντωση των ναρκωτικών και της ναρκο-εμπορίας, τη μαστροπεία και τη νόθευση κάθε εθνικού και κοινωνικού οραματισμού αυτής της υπό κατοχήν, εποικισμό και μετάλλαξη αιμάσσουσας Κυπριακής Δημοκρατίας.
    Αυτοί λοιπόν οι περί ου ο λόγος, rebus sic stantibus (ούτως εχόντων των πραγμάτων), είναι την πληρέστερη και ταχύτερη διάλυση αυτής της κοινωνίας που επιδιώκουν, ίσως. Επαγγελματίες αισχρεόφημοι λαθρο-αντιρατσιστές, ωσεί «κουρδιστά πορτοκάλια», δρουν προς δόξαν του πλανητικού ιμπεριαλισμού -εκουσίως τε ή ακουσίως- και του μιλιταριστή Αττίλα, βεβαίως. Αλλά προς τι; Απορίας άξιον εστί.

    Υ.Γ. Επειδή όμως θέλω να πιστεύω πως μας καίει το πρόβλημα των μεταναστών και των εποίκων, έστω και αν κάποιοι (γνωστοί) κάνουν τα στραβά μάτια -ενώ αυτοί γίνονται αθόρυβα και μέσον ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων- θα θυμίσω αυτό που είπε κάποτε ένας ύψιστος σύμβουλος του πρώην Γερμανού Καγκελάριου Χ. Κόλ: «…πρέπει να ανακαλύψουμε μειονότητες ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν». Και ο κώδων δεν έπαψε έκτοτε να ηχεί. Λέει τίποτα αυτό στους συμπο και αντιπολιτευόμενους; Γκρίζα η απάντηση, μα τέλειος ο εξευτελισμός (μας).

    ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΦΡΥΔΑ

    Το είδαμε στην Σημερινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.