Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Χτες ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας -- Σήμερα στις 4 μ.μ. κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.

Ο Υπουργός εσωτερικών και η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν σήμερα το  νομοσχέδιο για την ιθαγένεια(των λαθρομεταναστών). Ο Υπουργός είχε σήμερα αλλεπάλληλες συναντήσεις με την ΝΔ και το ΛΑΟΣ όπου φαίνεται ότι υπάρχουν αλλαγές που όμως σαφώς και δεν αλλάζει την εθνοκτόνο μορφή του νομοσχεδίου. Σύμφωνα με το ΔΟΛ το νέο νομοσχέδιο έχει τους εξής στόχους:

1) Τα παιδιά, που γεννιούνται στην Ελλάδα από γονείς οι οποίοι και οι δύο διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα πέντε τουλάχιστον χρόνια, παίρνουν αυτόματα την ελληνική ιθαγένεια.

2) Παιδιά νόμιμων μεταναστών που δεν έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά έχουν παρακολουθήσει με επιτυχία επί έξι χρόνια μαθήματα σε ελληνικό σχολείο, μπορούν και αυτά να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια.

3) Όσον αφορά την απόκτηση ιθαγένειας με πολιτογράφηση, το νομοσχέδιο προβλέπει ότι για να μπορεί ο μετανάστης να υποβάλλει αίτηση για ιθαγένεια, θα πρέπει να έχει διαμείνει επί πέντε χρόνια στην Ελλάδα. Θα υπάρχει προθεσμία δύο ετών για την απάντηση της Πολιτείας.

Ο υπεύθυνος του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Ζώης δήλωσε: «Η τεκμηριωμένη πίεση, που άσκησε η ΝΔ με αναφορές στην ευρωπαϊκή εμπειρία και νομοθεσία το προηγούμενο διάστημα, υποχρέωσε και οδήγησε την κυβέρνηση σε αλλαγές. Αλλαγές όμως, που παρά το γεγονός ότι κινούνται στη σωστή κατεύθυνση, πολύ απέχουν από τις θέσεις της ΝΔ και τις ανάγκες του τόπου.»

Επαναλαμβάνω ότι :.....


  • αφορά κυρίως μετανάστες που μπήκαν λαθραία στην Ελλάδα και νομιμοποιήθηκαν από τα κόμματα εξουσίας
  • γίνονται Έλληνες , Αλβανοί μετανάστες οι οποίοι δεν αποποιούνται την προηγούμενη ιθαγένεια τους  με αποτέλεσμα πλέον να δημιουργείται εκ του μηδενός Αλβανική μειονότητα.
  • δεν υπάρχει σχεδιασμός μεταναστευτικής πολιτικής(ένταξη και ενσωμάτωση) με αποτέλεσμα την δημιουργία εθνο-θρησκευτικο-πολιτισμικών μειονοτήτων.
  • δεν ξέρουμε τον ακριβή αριθμό των  νομιμοποιηθέντων μεταναστών.
  • το νομοσχέδιο είναι αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό μιας και δεν λαμβάνεται υπόψη η πολιτική κρίση των Ελλήνων όπως αυτό επιβάλεται από το Σύνταγμα.
  • το νομοσχέδιο αυτό είναι προιόν σχεδιασμού και επεξεργασίας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης και όχι της Κυβέρνησης.
  • Η μεταμοντέρνα πολυπολιτισμικότητα είναι ένα από τα ιδεολογήματα που η πνευματικώς αποικιοκρατούμενη και πολιτικώς κατεχόμενη από μία εθνοφοβική-εθνομηδενιστική ελίτ χώρα μας  προσπαθεί να μας την επιβάλει.

Έτσι λοιπόν δημιουργείται εκ του μηδενός μίας συμπαγή και διακριτή εθνοπολιτισμική μειονότητα εντός της εθνικής επικράτειας με απρόβλεπτες συνέπειες στο μέλλον.

11 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όπως είπες ακρίτα, το κυριότερο αυτός που λαμβάνει την ελληνική υπηκοότητα,θα αποποιείται αυτήν που πριν κατείχε;
    τα 5-8 χρόνια και τα λοιπά είναι στάχτη στα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα καταντήσει το ΠΑΣΟΚ σε λίγα χρόνια εκεί που βρίσκεται το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Γαλλίας σήμερα. Θα στηρίζεται μόνο στην ψήφο των μεταναστών & των μειονοτήτων και θα βγαίνει δεύτερο (όπως στη Γαλλία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, καλεί κάθε ΑΘΗΝΑΙΟ κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ και κάθε ΕΛΛΗΝΑ να συμμετάσχει στην ΛΑΟΣΥΝΑΞΗ για τη ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 3μμ στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.

    Για να φωνάξουμε μαζί, 10 ΟΧΙ, στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση και τους Εγχώριους Εφιάλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να φανταστείς Ακρίτα ότι το εθνικό ραδιόφωνο (ΝΕΤ) κάθε ημίωρο, στους τίτλους επικαιρότητας, λέει "σκληραίνουν τα μέτρα για τη χορήγηση υπηκοότητας σε μετανάστες με βάση την υποβολή του προσχεδίου νόμου από τον υφυπουργό......"
    όχι μόνο είναι αλήτες, είναι και ανήθικοι....
    τι να πω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ !!

    Ολα αυτα χωρις να ρωτησουν καν τον Ελληνικο λαο,
    και κατα τα αλλα υποτιθεται οτι εχουμε δημοκρατια...

    Μια βομβα τους χρειαζεται εκει στην Βουλη να πανε στα κομματια ολοι οι φαφλαταδες, ανικακοι και προδοτες πολιτικοι...

    Πως καταντησε ετσι η Ελλαδα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο δελτίο των 9μμ της ΝΕΤ 04/02/2010 ειπώθηκε (και γράφτηκε και σε λεζάντα για να το εμπεδώσουμε): Δίνεται το δικαίωμα σε 266.000 μετανάστες, ποσοστό 0,65% του εκλογικού σώματος.
    Δηλαδή η προσπάθεια τους για παραπληροφόρηση και καταστολή των αντιδράσεων δεν έχει προηγούμενο. Στα 7.000.000 ψηφοφόρους οι 266.000 είναι το 4%. Άστε που θα είναι περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ να μην αποποιούνται την άλλη τους υπηκοότητα οι νέοι Ελληνες υπήκοοι. ΑΝ κανείς θέτει θέμα Αλβανίας, αυτό θα επιλυθεί ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ σε μερικά χρόνια όταν η Αλβανία θα γίνει μέλος της Ε.Ε. - επομένως η διάταξη παραμένει ΜΟΝΟ για ψηφο-παραγωγικούς λόγους (περισσότεροι ξένοι ΤΩΡΑ ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ).

    Επισης είναι αδικαιολόγητο οι μεν Ελληνες να χρειάζονται υποχρεωτικά 9 χρόνια σχολείου και οι ξένοι μόνο 6.

    Προσωπικά δεν θα έφτανα στα άκρα, ΔΕΝ θα έλεγα το νομοσχέδιο "εθνοκτόνο", αλλά θα το έλεγα συμφεροντολογικό και ψηφοθηρικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προβληματίζει το γεγονός ότι κανένα πολιτικό κόμμα (εκτός των εξωκοινοβουλευτικών) δεν οργάνωσε έστω και ένα συλλαλητήριο για το μείζον αυτό θέμα. Παράλληλα κλιμακώνονται οι ενέργειες εναντίον αυτών που έχουν αντίθετη άποψη στην «Ελληνοποίηση» των αλλοδαπών και στην νομοτελειακή μετάλλαξη της πατρίδος μας σε μουσουλμανική χώρα. Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου είναι φυλακισμένος για κακούργημα από τους Βούγια και Χρυσοχοϊδή επειδή εξέφρασε την αντίθεσή του στο έγκλημα που σιωπηλά εξελίσσεται. Οι έμμισθοι νομοθέτες των ΜΚΟ ζητούν συνταγματική και νομοθετική θωράκιση των λαθρομεταναστών και διωγμό των Ελλήνων. Ένας νέος κυβερνητικός ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων αναπτύσσεται αργά και σιωπηλά στην χώρα. Ένας νέος στρατός κατοχής από αλλοεθνείς με τις ευλογιές της κυβέρνησης των προδοτών αναπτύσσεται στην χώρα μας. Δυστυχώς η Ελλάδα που ξέραμε πέθανε για πάντα προδομένη από τους πολιτικούς της. Η σύγκρουση μεταξύ των εισβολέων και των αυτοχθόνων δεν είναι μακριά. Η αντίσταση μας με κάθε μέσο επιβάλλεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Vasi meletis pou ekane to panepistimio tis Thessalias gia tin ypogenitikotita ton Ellinidon vrike oti einai 1.3 epidi omos yparxoun 500.000 xilliades alvanikon oikogenion nomimopioimenon me 2.7 paidia plisiazoume to orio epiviosis iti 2,1 loipon i.ooo.ooo oi gonis kai 1.250.000 ta paidia tous iti 2.250.000 mono oi nomimopoiimenoi albaloi se oikogenies xoria oi eleutheroi distixos oi L/ metanastes prepi nane pano apo 5.000.000 EOS 6.000.000 TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η επόμενη πράξις του Υπουργελίου Παιδίας θά είναι η υποχρεωτική εκμάθησις των Ελληνοπαίδων της Αλβανικής γλώσσης. Επιμένω ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.