Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Με αφορμή την ενέργεια της συγγραφέας του συνωστισμού Ρεπούση να....

αποχωρήσει ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ χτες, όταν ο Πρόεδρος της Βουλής, ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού ελληνισμού (με αφορμή την σημερινη επέτειο), μη αναρωτιόμαστε γιατί τα ποσοστά της ΧΑ ανεβαίνουν. ΄Οταν  κωφεύουν τα λεγόμενα «αστικά» πολιτικά κόμματα, σε  εθνομηδενιστικές ενέργειες και μάλιστα εντός της Βουλής, τότε μην πέφτουμε από τα σύννεφα γιατί η ΧΑ πήρε 7%.
Όπως σωστά έγραψε ο Καζαντζίδης στο taxalia, «στην Ελλάδα τιμούμε τους αρνητές της γενοκτονίας, κάνοντάς τους υποψήφιους βουλευτές και με λίγες εκατοντάδες ψήφους τους εκλέγουμε για να τους επιβραβεύσουμε

5 σχόλια:

  1. Δεν προκειται να εκλεγει ξανα στις επομενες εκλογες αν υπαρχει σταυρος
    Αν υπαρχει λιστα τοτε το κριμα στον Κουβελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επίθετο Ρεπούση τη προέλευσης είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον Αρβανίτικο μου ακούγεται. Κάτι σαν Βερέμη, Βότση και Πάγκαλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ρεπούση έχει τη βλακώδη ιδεολογία που έχει, αλλά μην αρχίσουμε τις σαχλαμάρες με τα επίθετα, γιατί θα βγάλουμε αρκετούς Έλληνες Τούρκους, Ιταλούς κ.λπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.