Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ευγενία Νατσουλίδου

Κάποια Ευγενία Νατσουλίδου από την Έδεσσα ορίστηκε αντιπρόσωπος της σκοπιανής ακροδεξιάς οργάνωσης UMD στην Ελλάδα.[http://umdiaspora.org/content/view/669/1/].Τώρα εάν έχει κάποια σχέση με μια Ευγενία Νατσουλίδου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας ή της Vodenka στο ακροδεξιό φόρουμ maknews.com, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και ούτε και με ενδιαφέρει.
Πάντως, θα υπενθυμίσω τι έχει γράψει κατά καιρούς η Vodenka. Έτσι για να φρεσκάρω την μνήμη μας.







 

Όπως παρατηρούμε απ'όλα έχει το μενού: Γραικομάνους, επινοημένα έθνη, η Μακεδονία ως όνομα ανήκει μόνο στους Σκοπιανούς...κλπ...κλπ...κλπ.

Αναλυτικά και πιο παλιά είχα σχολιάσει ένα μανιφέστο της κ. Βοντένκας.. http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.gr/2008/11/vodenka.html

Eπίσης στην αρχική φωτογραφία, είναι ένα επίσημο έγγραφο από την Αμερικανική Foreign Agents Registration του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Σε αυτό το συμβόλαιο αναφέρεται ανάμεσα στα άλλα, πως ο γνωστός Σκοπιανός Πρόεδρος της UMD Μετόντιτσα Κολόσκι αναλαμβάνει ως εκπρόσωπος της Τουρκικής Κυβέρνησης, ενώ παράλληλα θα εκτελεί και χρέη συμβούλου !!!!

Τώρα εάν είναι εθελοντικές οι συμβουλές του, αυτό είναι άγνωστο.!!!

20 σχόλια:

  1. καλα στο δικο της blog γινεται πανηγυρι αν κρινει κανεις απο το επιπεδο σχολιων των 2-3 ομοιδεατων της που εχουν απομεινει, ειδικα του πασιγνωστου Alex\πασπαρογατου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή η Νατσουλίδου έχει δικό της blog;
      Δεν μπορώ να το πιστέψω.!!!

      Διαγραφή
  2. το πανηγυρίζει κιόλας!
    http://belomorskamacedonia.blogspot.gr/2012/06/umd.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά έχουν πολύ πλάκα οι Σκοπιανοί. Μιλούνε για μειονότητα εκατοντάδων χιλιάδων στην Ελλάδα. Και όμως είχαν κόμμα που μπορούσαν να ψηφίσουν στην Ελλάδα αλλά έπερνε λιγότερες απο 3000 ψήφους. Άσε που το όνομα του κόμματος (Ουράνιο Τόξο) που παραπέμπει σε ομοφυλοφιλική οργάνωση. Τώρα αν η κυρία Νατσουλίδου πιστεύει τις "άρειες" θεωρείες του Γκρουέφσκι νομίζω ότι πρέπει να λάβει υπόψιν της δηλώσεις του "Αρχηγού" της για την πολυεθνικότητα της FYROM. Εκτός αν αποκαλύπτει σιγά σιγά τα σχέδια του Γκρουέφσκι για τις μειονότητες στην χώρα του (που δεν είναι και λίγες).

    Υπόψιν δεν έιναι τυχαίο που όσοι πιστέυουν τα παραμύθια του Γκρουέφσκι είναι 20 με 30 ετών. Brainwashed Generation ή Γκρουεφσκική Νεολαία (στα πρότυπα της χιτλερικής νεολαίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια ειναι και σκοπιανη μην σας μπερδευει το Ελληνικο της ονοματεπωνυμο.

    Εχει και Σκοπιανη καταγωγη (απο γιαγια και μητερα λενε). Καποιοι απο την οικογενεια της απο οτι ακουσα ειναι σκοπιανοι μεταναστες οπου παντρευτηκαν με Ελληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια μπειτε στο ακολουθω link απο κατω για να δειτε και την φατσα της σε φωτογραφια ...

    http://umdiaspora.org/content/view/669/1/

    Γυρω στα 45 με 50 την κοβω σε ηλικια απο την φωτογραφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε διαβάσει η Ευγενία και σε ψάχνει για να σε κεράσει!!! 57 χρονών είναι το κορίτσι! (αφού το λέει: γεννήθηκε στην Έδεσσα το 1955).
      45 χρονών είμαι εγώ! Σιγά να μη μοιάζουν έτσι οι παλιές μου συμμαθήτριες!

      Διαγραφή
  6. ξενοδοχειακες σπουδες και επιχειρησεις λεει και αυτη μεχρι πριν καιρο διοργανωνε εκδρομες με λεωφορεια, οταν την πηραν ειδηση τι ειναι δεν ξαναπατησε κανεις αλλα τωρα εγινε general manager της UMD στην Ελλαδα και εξασφαλισε το μελλον της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε φίλε αφού είναι γεννημένη το 1955.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή η Νατσουλίδου έχει δικό της blog;
    Δεν μπορώ να το πιστέψω.!!!
    ---

    Έλα ρε Ακρίτα, γιατί εκπλήσσεσαι ; blog είπε έχει ... δεν έχει PhD ...

    Εδώ ο Risto Stefov έχει κοτζάμ Εκδοτικό Οίκο [ντεμέκ]]... "Risto Stefov Publications":

    http://www.google.com/search?q=risto+stefov+publications&tbm=bks&tbo=1&hl=it#hl=it&tbo=1&tbm=bks&sclient=psy-ab&q=Stefou+self-published+the+book+History+of+the+Macedonian+People+from+Ancient+Times+to+the+Present+(Toronto:+Risto+Stefov+Publications%2C+2005)&oq=Stefou+self-published+the+book+History+of+the+Macedonian+People+from+Ancient+Times+to+the+Present+(Toronto:+Risto+Stefov+Publications%2C+2005)&gs_l=serp.3...15015.18781.0.20609.17.7.0.0.0.1.250.454.2-2.4.0...0.1.NixehLANzxw&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=95361c9f2d97cd23&biw=1280&bih=603

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το μεγαλυτερο πουλεν του blog της δεν ειανι αυτη αλλα ο πολυς πασπαρογατος/alex/αριστοτελης/ντελτσεφ/Μισίρκοφ,

    http://www.youtube.com/watch?v=SyZbC3PtvvY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι, μην μπερδεύεσαι. Άλλος ο πασπαρόγατος κι άλλος ο Ντέλτσεφ-αριστοτέλης-Μισίρκωφκτλκτλ. Το μονο κοινό που έχουν είναι ο κάλος στον εγκέφαλο. Τον "Μισίρκωφ" τον είχα μελετήσει προσωπικά (δεν ασχολούμαι πλέον) και έχω πει και το εννοώ, πως με οποιοδήποτε ψευδώνυμο κι αν γράψει ο τρόπος γραφής του είναι τόσο χαρακτηριστικός κι αναγνωρίσμος, όπως η μπόχα που αναδύει ένας άπλυτος.
      Όσο για τον "Πασπαρόγατο" όποιος τον παίρνει σοβαρά και δεν γελάει με την ψυχή του ακούγοντας του, έχει σοβαρό πρόβλημα!

      Διαγραφή
  10. «Όλα τά΄χε η Μαριολή ο φερετζές της έλειπε!!!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ασφαλώς και μας κάνεις πλάκα Ακρίτα! Είναι δυνατόν να μη γνωρίζεις ότι το "belomorskamacedonia" είναι δικό της? Τουλάχιστον κατά το ήμισυ καθώς το διαχειρίζετε μαζί με το σύζυγο της. "gence" (απο το Ευγενία) και "belo more" είναι οι διαχειριστές του μπλογκ.
    Ο σύζυγος της (ο belo more δηλαδή) που λέγεται "Πέτρος Καζίας" ή κάπως έτσι, έζησε κι αυτός πολλά χρόνια στην Ιταλία και διατηρεί μάλιστα και ιταλόγλωσσο μπλογκ με ανάλογο περιεχόμενο (http://macedoni-macedonia.blogspot.gr/). Είχε γίνει μάλιστα αντικείμενο σχολιασμού όταν σε κάποια ομιλία του σε ακροατήριο χρησιμοποίησε όχι την Ελληνική, ούτε τη "Μακεδονική", ούτε την Αγγλική αλλά την Ιταλική γλώσσα.
    Η φίλη μας η Ευγενία, μέχρι πρόσφατα ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος της Φιλελευθερης Συμμαχίας, για την ακρίβεια ήταν εκπρόσωπος του κόμματος στη Δυτική Μακεδονία (http://ionianislands.greekliberals.net/0010000068/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B9%CE%B1.html)
    Πάραυτα, το όνομα της δεν εμφανίστηκε πουθενά σε καμμία λίστα υποψηφίων στις 2 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις όπως θα περίμενε κανείς. Είτε δεν θέλησε να βάλει υποψηφιότητα, είτε τα βρόντηξε με τη ΦΣ. Ποιος ξέρει? Όποιος έχει απορία, το κινητό της είναι διαθέσιμο στον παραπάνω σύνδεσμο.
    Ειναι γνωστό ότι αντιπροσωπεύει μιά κίνηση, μιά ομάδα μειονοτικών ακτιβιστών που βρίσκεται σε βαθειά αντιπαράθεση με το Ουράνιο Τόξο, καταλογίζοντας σ' αυτό υπερβολική διαλλακτικότητα, αριστερίστικες τάσεις και έλλειψη εθνικού (βλ. εθνικιστικού) λόγου.
    Παρατηρούμε επίσης από τα μέλη του μπλογκ belomoskamakedonia ότι έχουν ταχθεί μαζί της και οι διαγραφέντες από τη δεκαετία του 90, από το Ουράνιο Τόξο, κύριοι Χρήστος Πρίτσκας και Τραϊανός Πασόης (διαχειριστής του μπλογκ iliden.blogspot.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για την Νατσουλιδου ετσι ακριβως οπως τα εγραψε ο Στεφανος ειναι για το μπλογκ της και το τηλεφωνο της ειναι διαθεσιμο σαν εκπροσωπος των greek liberals στην Δυτ.Μακεδονια Επισης στο ilinden blogspot γινονται κατα καιρους αναδημοσιευσεις αναρτησεων απο το belomorska και αντιστροφα.
    Σαν παρατηρηση να προσθεσω οτι τους τελευταιους μηνες στο εν λογω μπλογκ δεν ποσταρει πλεον κανεις εκτος απο τον "γατο"\alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1955.ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟ 1974.ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ;Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΤΟ ΝΑΤΣΟΥΛΙΔΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΟ.ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ KARATASHO.ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άλλος ο Πασπαρόγατος κι άλλος ο Ντέλτσεφ-Μισίρκωφ-Αριστοτέλης-Περικλής-Λεωνίδας-Πέτρος Νικολαΐδης. Διαφορετικού επιπέδου παλαβομάρα συζητάμε. Για μια περίληψη της σχέσης του ανεπίσημου ζεύγους ΕΝ-ΠΚ με τη ΦΙΣ μπορείτε να διαβάσετε και στα σχόλια του
    http://panosz.wordpress.com/2011/11/15/fis-2/
    όπου επενέβει ο γραμματέας της ΦΙΣ (*) για να σώσει τα προσχήματα αλλά τα έκανε χειρότερη σαλάτα (στο τέλος έλεγε πως του γινόταν και διαφήμιση - σα να λεμε σου ρίχνουν ροχάλες και λες πως ψιχαλίζει). Υπάρχει και παραπομπή σε παλιότερη ανθολογία των σουξέ της Βοντένκας-Γκένσε-Ευγενίας στο maknews (χρήσιμη τώρα που χάθηκαν τα περισσότερα μετά την καταστροφή της βάσης δεδομένων του Λούμπι).

    Η ομιλία Καζία στα ιταλικά έγινε στο Ευρωκοινοβούλιο όταν ήταν ακόμα μέλος του προεδρείου του Βινοζίτο και πήγε στη θέση του Παύλε όταν ο τελευταίος ανάρρωνε από το εγκεφαλικό του. Το μπλογκ τους (και ο Καζίας συγκεκριμένα) είχαν για ένα διάστημα σύνδεσμο και στον ακόμα πιο απροκάλυπτο παικταρά:
    http://macedonianliberationmovement.blogspot.gr/
    αλλά το αφαίρεσαν όταν το πολυχόντρυνε το παιχνίδι.

    Ανώνυμε 9 Ιουλίου 2012 11:01 π.μ. είσαι πολύ φάουλ - Έλληνες πολίτες δεν απελαύνονται ασχέτως εθνικών ιδεών. Και δε διώκονται οι ιδέες αλλά μόνο οι ποινικά κολάσιμες πράξεις. Σύμφωνα δε με τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ακόμα και η αποσχιστική δράση, εφόσον δε χρησιμοποιεί βίαια μέσα και επιζητεί την αλλαγή συνόρων με δημοκρατικά μέσα είναι απολύτως νόμιμη. Οπότε νομικό πάτημα δεν υπάρχει - αντιθέτως δίνεται η ευκαιρεία σε κάθε τσουτσέκι να γίνει ήρωας.

    (*) Πρόσφατα δε θίχθηκε και άλλο με τον Ακρίτα το συγκεκριμμένο τσουτσέκι:
    https://www.facebook.com/nikos.charalambous.94/posts/443431245691025
    ΥΓ> Σε ανύποπτο χρόνο η ΕΝ είχε δηλώσει στο maknews πως ο πατέρας της ήταν μισός από Β.Ήπειρο και μισός από Ζαγοροχώρια (δηλαδή κατά την ίδια μισός Αλβανός και μισός Ηπειρώτης Σλάβος που νόμιζε πως ήταν Έλληνας). Τα εις -ίδης επώνυμα δεν τα είχαν μόνο πρόσφυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με την συγκεκριμένη "κυρία" είχα πριν από χρόνια μια χοντρή κόντρα μέσω Διαδικτύου. Προσπαθούσε να με πείσει ότι τα εντόπικα που μιλούσε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου και μιλάει ακόμα η μάνα μου είναι η γλώσσα των "Μακεδόνων", όπως τους αποκαλεί η ίδια, και ονομάζονται "Μακεδόνικα". Μεγάλο βλήμα η γυναίκα! Θεωρώ ότι, κάτι τέτοιους σαν και του λόγου της το ελληνικό κράτος θα πρέπει να τους αφαιρέσει ανεπιστρεπτί την ελληνiκή ιθαγένεια! Κάτι τέτοιοι σαν και του λόγου της πήραν μετά τον Εμφύλιο αθώους στο λαιμό τους. Κάποιοι από τους εντόπιους συμπολίτες μας, μεταξύ αυτών και η γιαγιά μου, στάλθηκαν άδικα στην εξορία, χωρίς να φταίνε σε απολύτως τίποτα. Κάτι τέτοιοι σαν την "κυρία" Νατσουλίδου και το συνάφι της φταίνε που χρόνια ολόκληρα το επίσημο ελληνικό κράτος, και δυστυχώς δεν είναι ψέμα αυτό, είχε τους εντόπιους - όπως οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται, τουλάχιστον αυτοί που ξέρω εγώ - στο περιθώριο και τους φερόταν με καχυποψία, θεωρώντας τους, και λόγου διαλέκτου, μη καθαρούς Έλληνες κι εχθρούς της πατρίδας. Ούστ, κοπρόσκυλα! Τα Σκόπια απ΄ ότι ξέρω δεν πέφτουν μακριά. Ξεπαστρέψτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ KE:

    ΥΓ> Σε ανύποπτο χρόνο η ΕΝ είχε δηλώσει στο maknews πως ο πατέρας της ήταν μισός από Β.Ήπειρο και μισός από Ζαγοροχώρια (δηλαδή κατά την ίδια μισός Αλβανός και μισός Ηπειρώτης Σλάβος που νόμιζε πως ήταν Έλληνας). Τα εις -ίδης επώνυμα δεν τα είχαν μόνο πρόσφυγες.
    ---

    Είπε τέτοιο πράμα η αθεόφοβη ;;; Καινούρια εθνότητα παιδιά !!! «Σλαβο-Ηπειρώτης»/«Εθνικά Ηπειρώτης» ... από το Bulgarec της Κοριτσάς ...

    http://en.wikipedia.org/wiki/Qend%C3%ABr_Bulgarec

    Θα μαλώνουν με τους «Εθνικά Μακεδόνες» για την εθνικότητα του Ιβατσή από το Άμυρον/Tomorr/Vorhot:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Ivats

    ... και θα μηνύσουν την BVLGARI (ιδρυθείσα από τον Παραμυθιώτη Σωτήριο Βούλγαρη) για δυσφήμιση ...

    http://en.wikipedia.org/wiki/Bulgari

    Όσο για τα Ζαγοροχώρια ... τα 3/4 άτομα που έχω γνωρίσει προσωπικά από εκεί είναι όλοι τους Βλαχικής καταγωγής ... πως τους άφησε απέξω η Έυγενία από το coctail ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ KE πολυ διαφωτιστικη η αναρτηση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.