Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Ο Πασόης διαψεύδει Πασόη


Σαββατοκύριακο σήμερα, και είπα να διαβάσω λίγα τα σκοπιανά blogs.
Έτσι λοιπόν  διάβασα την ανάρτηση-σεντόνι του Πασόη με τον τίτλο «Τα Φυσικά και τα Τεχνητά Έθνη: Οι Μακεδόνες και οι Έλληνες».
Δεν θα ασχοληθώ με τα γλωσσολογικά και άλλα μυθεύματα, διότι όπως έχω πει εδώ και καιρό, οι μόνοι που πιστεύουν αυτές τις ψευδοεπιστημονικές αναλύσεις είναι οι συμπατριώτες του Πασόη.
Θα μείνω μόνο σε αυτό, που αποδεικνύει ότι ο Πασόης διαψεύδει τον Πασόη.
Γράφει λοιπόν ο αρθρογράφος......

Μας  λέει λοιπόν τι είναι το έθνος και θεωρεί ως το πιο βασικό απ' όλα την εθνική του συνείδηση.
Εδώ όλα καλά.......
Πάμε πιο κάτω και διαβάζουμε το εξής.....Εδώ βλέπουμε  ότι ο Πασόης, θεωρεί ως τραγελαφικό ιδεολόγημα κάποιος μη ελληνόγλωσσος, να έχει ελληνική συνείδηση. Δηλαδή σε αυτό το απόσπασμα, διαψεύδει τον εαυτό του σε ότι έγραφε στην αρχή.
Αυτά!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.