Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

Ο Δντής του Εθνικού Μουσείου της Σόφιας υποστηρίζει....

στο καινούργιο βιβλίο του


Makedonija-svetena bylgarska zemja = Μακεδονία-Ιερή Βουλγαρική Γη
Υποστηρίζει.............
...Ότι ο Χαν Κοβράτ μαζί με συνταξιδιώτες από την Περσία εγκαταστάθηκε στην Βορειοδυτική ΠΓΔΜ τον 7ο αιώνα , οι οποίοι είναι απευθείας απόγονοι από τους μικτούς Περσο-μακεδονικούς γάμους που έγιναν επί Αλεξάνδρου και μετά, και οι οποίοι είναι οι λεγόμενοι Πρώτο-Βούλγαροι.!!!


......Σύμφωνα με αυτήν την θεωρία η διαμόρφωση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα την γέννεση των Βουλγάρων, υπήρχε μεταξύ τους "Μακεδονική" εθνική και πολιτιστική συνείδηση μιας και τα μετέφεραν από τους προγόνους τους αρχαίους Μακεδόνες.


......Ο Βούλγαρος συγγραφέας, ιστορικός και Δντής του Εθνικού Μουσείου της Σόφιας καταλήγει τελικά ότι ι πράγματι οι Σκοπιανοί είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων, έχουν κάθε ηθικό δικαιώμα να φέρουν το όνομα Μακεδόνας και εθνικά δικαιούνται μετά από Βούλγαροι να ονομάζονται Μακεδόνες.


Ο Βούλγαρος ονομάζεται Μπόζινταρ Δημητρώφ( Bozidar Dimitrov )και θεωρείται από τους κορυφαίους στην χώρα του. Είναι Δντης του Εθνικού Μουσείου Ιστορίας της Βουλγαρίας.


Η μετάφραση από τα Βουλγάρικα έγινε από τον Vasiliye


Για να ξέρουμε που βαδίζουμε με τους γείτονες μας.

ANANEΩΣΗ:20-9-2009
O Δημητρωφ είναι πλέον υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου, υπεύθυνος για θέματα της Βουλγαρικής διασποράς  της νέας κυβέρνησης της Βουλγαρίας.
Για να ξέρουμε ποιοί είναι οι γείτονες μας.

2 σχόλια:

  1. Αυτό είναι λογικό. Ο Βούλγαροι έχουν ερίσματα στο σκοπιανό κατασκεύασμα. Και βέβαια, μακρόπνοη πολιτική κι αυτοί. Τέτοβο στην Αλβανία και μετά όλα είναι πιο εύκολα για τους Βούλγαρους... Αφού εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου... Οπως τότε το 1903 που ο Ιων Δραγούμης είχε φρίξει από την αδιαφορία της κεντρικής εξουσίας τη στιγμή που η Βουλγαρική, Σλάβικη και Ρουμανική προπαγάνδα οργίαζε στη Μακεδονία (μας). Από τότε το χάσαμε το παιχνίδι.. Και οι Τούρκοι εχουν βγάλει τη δικιά τους ιστορία, ισχυριζόμενοι ότι είμαστε ...απόγονοί τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς Κωνσταντίνε η προπαγάνδα δεν έχει τέλος σε ότι αφορά την συγγραφή της Ιστορίας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι με σωστά και συνετά επιχειρήματα να αντιμαχόμαστε αυτούς που διαστρεβλώνουν την Ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.