Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Σαράντος Καργάκος - Από το μακεδονικό ζήτημα στην εμπλοκή των Σκοπίων










6 σχόλια:

  1. Καταπληκτικὸς ὁ Καργάκος! Εὖγε!

    Πίστευα ὅτι μετὰ τὴν Ἱστορία τῶν Ἀθηνῶν καὶ τῆς Σπάρτης δὲν ἦταν δυνατὸν νὰ ὑπάρξει κάτι περισσότερο, ἀλλὰ ἂν βγάλει καὶ τὴν Ἱστορία τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως... θὰ μιλοῦμε γιὰ ἕναν πραγματικὸ διδάσκαλο τοῦ Γένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έργα που έχει βγάλει ο Καργάκος πρέπει να είναι σε κάθε βιβλιοθήκη. Φυσικά το υπόχη βιβλίο για την Μακεδονία , και για την εποχή του(1992) είναι σταθμός.

    Καλλίμαχε μπράβο που χρησιμοποιείς το πολυτονικό. Προσπάθησα και εγώ να το κάνω αλλά δυστυχώς με έχει παρασύρει και εμένα το τσουνάμι του μονοτονικού. Για τους δε νεώτερους το μονοτονικό έχει γίνει άτονικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλλίμαχε πως γράφεις στο πολυτονικό ;

    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Σαράντο Καργάκο βρισκόμαστε στο έναυσμα -πνευματικού πολέμου- και εσείς είστε ένας ακόμη τυμπανοκρούστης αφύπνησης του Ελληνικού εφησυχασμού. Η μόνη μας ελπίδα είναι άνθρωποι του δικού σας πνευματικού οίστρου και μεγαλείου . Σας θεωρώ πνευματικό ήρωα του Ελληνικού έθνους γιατί πίστευω πως στις μέρες μας οι πολέμοι κερδίζονται με την δύναμη του λόγου και του πνεύματος .
    Με εκτίμηση ένας ανήσυχος Έλλην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο ακρίτα που μάζεψες τον Καργάκο σε ένα τόπικ μαζί. Ο Καργάκος είναι ένα από τα πιο ανοιχτά μυαλά που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλει λίγο παίδεμα τὸ πολυτονικό, τόσο γιὰ να θυμηθῇς τὴν ὀρθογραφία, ὅσο καὶ γιὰ νὰ μάθῃς τὸ πληκτρολόγιο (ἐκτὸς ἀπὸ αὐτὸ τῶν Windows ὑπάρχει καὶ τὸ KeymanGreek, τὸ ὁποῖο ἴσως πολλοὶ βροῦν εὐκολότερο), ἀλλὰ γρήγορα τὸ συνηθίζεις. Πάντως, ὁτιδήποτε θέλετε γιὰ τὸ πολυτονικὸ μπορεῖτε νὰ τὸ βρεῖτε στὸ www.polytoniko.org. Ὁ Γιάννης Χαραλάμπους ἔχει κάνει ἀπίστευτη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.