Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Bloggers, καραγκιοζιλίκια και Μακεδονικό.

...το υπενθυμίζω μιας και οι "ΠΡΩΤΟΙ" και οι "ΚΑΛΟΙ" σφάζονται.!!!

http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2008/08/bloggers.html

Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.

6 σχόλια:

  1. Ποσο δικιο εχεις Ακριτα!!!
    μας κουρασε αυτη η κατασταση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχω γράψει από τον Αύγουστο. Μπορείς να καταλάβεις από πότε τους έχω πάρει χαμπάρι. Το blog είναι ένα ημερολόγιο όπου κάποιος ή κάποιοι γράφουν τα προσωπικά τους πιστέυω αλλά και εκφράζουν τις όποιες αντιλήψεις.

    Εμείς στο Ελλαδιστάν το έχουμε κάνει επιχείρηση για το ποιος έχει τις περισσότερες επισκέψεις λες και αυτό είναι το νόημα της μπλογκόσφαιρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ακρίτας εδώ και καιρό τα έλεγε για τους "πρώτους" και τους "καλούς". Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Ακρίτα πρέπει να τα πεις όλα.

    Στέφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στέφανε έχω με πιο πολύ σοβαρά θέματα να ασχοληθώ. Οι Σκοπιανοί οργιάζουν, εκδίδουν πιστωτικές καρτες VISA με τον ήλιο της Βεργίνας, πηγαίνουν σε φόρα ανά την υφήλιο και κλαιγονται παίζοντας τα θύματα και εμείς εδώ δεν μπορούμε ούτε τους εαυτούς μας να προστατέψουμε. Για αυτό ας αφήσουμε στην άκρη τις "πρωτιές" και ας κοιτάξουμε μπροστά όπως κάνουν οι Σκοπιανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σωστα τα λες..να μην χανουμε και τον στοχο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.