Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Vodenka εσύ η Φιλελεύθερη έχει εθνικό σύμβολο....

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
ένα έμβλημα που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Μακεδόνες 2500 χρόνια πριν ?
Πες μας την ιστορία του άστρου της Βεργίνας Φιλελεύθερη Vodenka ώστε και εμείς να μάθουμε την ιστορία μας. Εδώ δεν απαγορεύεται η ιδιωτική έρευνα για την ιστορική και πολτιστική ταυτότητα των εθνοτήτων όπως γίνεται στην χώρα σου.

Έχω πολλές απορίες όπως
  • πως είναι δυνατόν το ίδιο έμβλημα να βρίσκεται και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος ..εκτός φυσικά της Μακεδονίας.
  • Ο Φιλελευθερισμός περιλαμβάνει και την ακραία εθνικιστική ιδεολογία του Σλαβομακεδονισμού σαν "φιλοσοφική" άποψη ? Βάλτε το στο πρόγραμμα σας γιατί τώρα τελευταία κάποιοι bloggers σας διαφημίζουν ώστε να ενημερωθούν και οι αναγνώστες τι τελικά υποστηρίζετε.
  • Το Ουράνιο Τόξο στο οποίο κάποτε ήσουν μέλος όπως είπες έχει την ίδια άποψη περί συμβόλων ? Και αυτοί υποστηρίζουν ότι το άστρο της Βεργίνας είναι εθνικό σύμβολο της Σλαβικής εθνότητας της Μακεδονίας και Βαρδαρίας ?
Ξέρω πολλές ερωτήσεις αλλά μιας εσείς οι Σλαβομακεδονιστές αποφεύγετε τον διάλογο εσείς ας κάνουμε και εμείς οι Μακεδόνες τον μονόλογο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.