Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Από την δεκαετία του 90 οι ΗΠΑ φτιάχνουν ατμόσφαιρα διαμελισμού της Βόρειας Ελλάδας.


Οι ΗΠΑ από την δεκαετία του 90 προετοιμάζουν το έδαφος για την αλλαγή των συνόρων στην Ελλάδα. Στο βιβλίο χωρών της πρώην γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας που εκδόθηκε από τους Πεζοναύτες των Αμερικάνικων Ένοπλων Δυνάμεων το 1999 (Προεδρία Κλίντον) κάτω από τη χρονολογία των ιστορικών γεγονότων εκτός από τις λανθασμένες ημερομηνίες αυτό δένει άμεσα τους Σλάβους στους αρχαίους Μακεδόνες ακολουθώντας την επεκτατική τακτική της FYROM [1 ] υπάρχει και ένας χάρτης με τις «κατεχόμενες μακεδονικές περιοχές».[2 ]

Έτσι οι Πεζονάυτες των ΗΠΑ μάθαινανε ότι η Ελλάδα, η Βουλγαρία, και η Αλβανία καταλαμβάνουν εδάφη της FYROM και οι ΗΠΑ έμμεσα ως κράτος αναγνωρίζουν την «κατοχή» και «την απελευθέρωσή τους». Κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι είναι ενδεικτικό μιας ατημέλητης ερευνητικής εργασίας ελέγχοντας μόνο τους ιστοχώρους κυβερνητικούς και Διασποράς FYROM και πιθανώς να είναι. Εντούτοις, παραμένη εντύπωση ότι τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών έμαθαν "τα γεγονότα" που είναι αντιγραφή της επεκτατικής πολιτικής της FYROM. Υπόψη οι Πεζοναύτες αναλαμβάνουν την φύλαξη των Πρεσβειών των ΗΠΑ ανά τον κόσμο.

Ένας άλλος παρόμιος χάρτης της πασίγνωστης CIA (και αγαπημένης πηγής των εθνομηδενιστικών κύκλων που συγγραφούν Ελληνικά σχολικά βιβλία) τύπωσε το 1994 έναν χάρτη της ΠΓΔΜ που επίσης αναφέρει την άμεση καταγωγή από τους αρχαίους Μακεδόνες και έχει ένα κομμάτι με τις γνωστές «εθνικές γραμμές» της μεγάλης « Μακεδονίας τύπου Σκοπίων». Το Αμερικανικό τυπογραφείο τον έβγαλε προς πώληση.





Φυσικά την επί προεδρίας Μπους και την αμερικανική πολιτική πλέον την γνωρίζουμε πολύ καλά.
[1] U.S. Department of Defense, Marine Corps Intelligence Activity, The Former Yugoslav Republic of Macedonia, Country Handbook, 1999, 34.
[2] U.S. Department of Defense, Marine Corps Intelligence Activity, The Former Yugoslav Republic of Macedonia, Country Handbook, 1999, 22.
[3] Central Intelligence Agency, Summary Map, The Former Yugoslav Republic of Macedonia, 802207 (Washington, D.C., 1994). http://memory.loc.gov/cgi-bin/query/h?ammem/gmd:@field(NUMBER+@band(g6845+ct000645)), accessed April 18, 2008.


2 σχόλια:

  1. Ακρίτα, προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σου. Συνδέσου στο phorum.gr να δεις το μύνημα που σου έστειλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.