Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Γκρούεφσκι : Δεν υπάρχουν αρχαίοι ή σλάβοι Μακεδόνες, μόνο....

Μακεδόνες.
Αυτά δήλωσε ο Σλαβομακεδονιστής Πρωθυπουργός των Σκοπίων σε δημοσιογράφους σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο των Σκοπίων MIA.
Να δούμε πότε η Ελλάδα θα αντιληφθεί με ποιον και με ποιους συνομιλεί.
Όσο για τις μετριόφρονες φωνές τύπου Τσερνέκοφσκι εκτός ότι η δημοτικότητα του φτάνει στο 8 με 9% , η θέση του είναι διπλή ονομασία:
μία για τις ελληνοσκοπιανές σχέσεις και η άλλη για τις διεθνείς. Μην νομίζουν μερικοί ότι υπάρχουν φωνές συνεργασίας από τους Σκοπιανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.